Besprekorno zimsko izdanje

Ona zna kako da iskombinuje sve trendove: Melanija Tramp u savršenoj zimskoj poslovnoj kombinaciji! (FOTO)

U društvu supruga prva dama Amerike Melanija Tramp odlučila je da poseti vojnu bazu u Vašingtonu, a svojim izdanjem dokazala je da itekako prati aktuelne modne trendove

Moda
Autor:
Ona zna kako da iskombinuje sve trendove: Melanija Tramp u savršenoj zimskoj poslovnoj kombinaciji! (FOTO)
Foto: AP / Susan Walsh

Donald i Melanija Tramp u kasarni su imali priliku da razgovaraju sa marincima koji su učestvovali u gašenju vatre koja je 9. septembra zahvatila kompleks stanova Artur Kaper Pablik Hausing namenjenih starijima i nemoćnima u jugoistočnom delu Vašingtona.

Melanija zavodi red u Beloj kući: Evo šta se dešava kada se zameriš prvoj dami!

foto: Profimedia

Za susret s marincima, prva dama Amerike je svojom formalnom odevnom kombinacijom dokazala da itekako prati aktuelne sezonske trendove.

Besprekorno zimsko izdanje Melanija je stvorila modelom crno-belog kaputa kariranog dezena za koji je zaslužan danski brend.

Melanija Tramp razbesnela poreske obveznike: Noćenje u hotelu u kome nije ni prespavala platila 95 hiljada dolara! (FOTO)

foto: Profimedia

Uprkos popularnosti životinjskog printa koji mu opasno konkuriše, karirani dezen se i ove sezone smatra velikim modnim trendom, a daleko najpopularniji komad odeće s ovim uzorkom su kaputi koji su s dolaskom jeseni preplavili police butika.

Ni Melanija Tramp mu nije odolela: Prva dama u trendu sezone! (FOTO)

foto: AP / Evan Vucci

Svoj model kariranog kaputa s naglašenim ramenima i pojasom svezanim oko struka, atraktivna Slovenka je nosila uz smeđe čizme do kolena slavnoga Đanvita Rosija, a upravo je smeđa boja, poput kariranog dezena, veliki sezonski hit.

Iako se donedavno smatrala neuglednom i predstavljala pravu noćnu moru za prodavce, smeđa boja kao aktuelan jesenji trend nikad nije bila poželjnija, a osim odevnih komada i modnih dodataka, danas krasi mnoštvo raznolikih modela čizmi.

Brižit Makron ugostila Melaniju Tramp: Susret prvih dama u Parizu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs