Bela kuća

Melanija zavodi red u Beloj kući: Evo šta se dešava kada se zameriš prvoj dami!

Šuškalo se o sukobima prve dame SAD-a i zamenice savetnika za nacionalnu sigurnost, Mire Rikardel. Sada je i zvanično saopšteno da će napustiti Belu kuću.

Lifestyle
09:56h Autor:
Melanija zavodi red u Beloj kući: Evo šta se dešava kada se zameriš prvoj dami!
Foto: Profimedia

Melanija Tramp, kao i ostale supruge predsednika država često imaju uticaj na državne poslove i organizaciju, ali Melanija se otvoreno ističe. Bar kada je u pitanju vođenje Kuće.

Melanija nije bila u dobrim odnosima sa Mirom Rikardel, a sukobi su porasli u poslednjih par meseci, naročito za vreme organizovanja Melanijine posete Africi.

Melanija smatra da ne dobija dovoljno novca za svoje aktivnosti i želi da se reši Mire Rikardel. Navela je da nije zadovoljna Mirinim odnosom prema njoj.

Portparolka Stefani Grišam zvanično je saopštila stav kancelarije prve dame:"Ona više ne zaslužuje čast da služi u Beloj kući"

Melanija Tramp razbesnela poreske obveznike: Noćenje u hotelu u kome nije ni prespavala platila 95 hiljada dolara! (FOTO)

foto: Profimedia

Melanija se sa Mirom Rikardel raspravljala i oko sitnica, poput mesta sedenja u avionu. Netrpeljivost je rasla. Izvori iz Bele kuće tvrde da je ceo tim Veća za nacionalnu sigurnost bio u lošim odnosima sa Mirom Rikardel.

Mira Rikardel je radila za Boba Dola u Senatu, bila je i zamenica pomoćnika ministra odbrane, a kasnije je i sama bila pomoćnik. Poreklom je Hrvatica, po ocu Petru Radieloviću, i mnogi su smatrali da je za vreme saradnje sa Bobom Dolom devedesetih lobirala za hrvatske interese u Vašingtonu.

Samostalna turneja prve dame Amerika: Melanija stigla u Ganu i uradila ono što se nijedna pre nje nije usudila! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs