Neodgovorno ponašanje

Melanija Tramp razbesnela poreske obveznike: Noćenje u hotelu u kome nije ni prespavala platila 95 hiljada dolara! (FOTO)

Početkom oktobra Melanija Tramp obišla je četiri Afričke zemlje i odradila svoju prvu samostalnu turneju od kada je njen suprug Donald Tramp postao američki predsednik

Vip priča
09:15h Autor:
Melanija Tramp razbesnela poreske obveznike: Noćenje u hotelu u kome nije ni prespavala platila 95 hiljada dolara! (FOTO)
Foto: Reuters / Leah Millis

Osim kontroverznog stajlinga kojim je izazvala burne reakcije, prva dama Amerike, u Egiptu je učinila još jedan gaf koji je sada, nekoliko nedelja kasnije izašao na videlo. Prva samostalna turneja Melanije Tramp razljutila je porezne obveznike zbog nepotrebno plaćenog luksuznog hotela.

Početkom oktobra Melanija Tramp obišla je četiri Afričke zemlje i odradila svoju prvu samostalnu turneju od kada je njen suprug Donald Tramp postao američki predsednik.

Posetila je Ganu, Malavi, Keniju i na kraju Egipat. Upravo je njena poslednja destinacija izazvala najglasnije i najburnije reakcije javnosti. Jedan od razloga bio je neprimeren stajling, kojim je podsetila na neslavnu afričku istoriju. Internet ju je brzo nakon toga uporedio s nizom filmskih zlikovaca – od Hanibala Lektera do Renea Beloka iz prvog "Indijane Džounsa".

Ovo od nje nismo očekivali: Ceo svet se smeje Melaniji Tramp zbog ove odevne kombinacije! (FOTO)

foto: Reuters / Carlo Allegri

Pozirajući ispred piramida u Kairu, gospođa Tramp se obratila medijima i poručila kako bi volela da se više skoncentrišu na njene poslovne odluke i političke inicijative u koje je uključena, a manje na garderobu i stajlinge.

Strani mediji očigledno su je poslušali pa su došli do novog zanimljivog trenutka koji je sada razljutio porezne obveznike.

Ni Melanija Tramp mu nije odolela: Prva dama u trendu sezone! (FOTO)

foto: Profimedia

Prva dama je svojim rastrošnim ponašanjem pokazala neodgovornu stranu. Prema saznanjima magazina People, Melanija je platila luksuznu sobu u InterContinental Semiramis hotelu u Kairu čije noćenje košta 95.050 dolara, a da na kraju u istoj nije ni prespavala.

Stefani Grišam, PR Melanije Tramp potvrdila je da prva dama nije prenoćila u plaćenoj sobi. Zbog čega joj je tačno trebala soba i zašto je sve plaćeno, Bela kuća još nije objasnila medijima.

Prava istina zašto se Melanija udala za Donalda Trampa: Nova knjiga uzburkala javnost! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs