Modni gaf

Ovo od nje nismo očekivali: Ceo svet se smeje Melaniji Tramp zbog ove odevne kombinacije! (FOTO)

Prva dama u Egiptu je završila svoju posetu afričkim zemljama. Melanija Tramp pre Egipta posetila je Ganu, Malavi i Keniju

Moda
Autor:
Ovo od nje nismo očekivali: Ceo svet se smeje Melaniji Tramp zbog ove odevne kombinacije! (FOTO)
Foto: Reuters / Carlo Allegri

Prva dama SAD-a Melanija Tramp fotografisala se pred Sfingom i piramidama u Egiptu u modernoj verziji safari odela – i izazvala burnu reakciju na internetu.

Melanija Tramp poznata je po svojiim stajlinzima, ali ukus ju je, čini se, izdao u Egiptu. Internet je burno reagovao na modni odabir 48-godišnje prve dame.

Ponovila hrabar modni odabir: Melanija Tramp pokazala savšenu jesenju kombinaciju sa ravnim cipelama! (FOTO)

foto: AP / Carolyn Kaster

Supruga Donalda Trampa u Gizi se fotografisala pred Sfingom u bež sakou, beloj košulji, crnoj kravati, krem pantalonama i sa šeširom prikladne boje. Čini se da joj je to postao najveći modni gaf nakon zelene jakne na kojoj je pisalo "Baš me briga. A vas?" koju je obukla za posetu granici sa Meksikom.

Među popularnijim komentarima na internetu bio je onaj koji Melaniju Tramp upoređuje sa Majklom Džeksonom u spotu za pesmu "Smooth Criminal" iz 1988.

Prva dama u Egiptu je završila svoju posetu afričkim zemljama. Melanija Tramp pre Egipta posetila je Ganu, Malavi i Keniju.

Čini se kako je Melanija Tramp odlučila da bude potpuno nesvesna afričke istorije, pa je za svoju turneju Afrikom odabrala modernu verziju safari odela. Vrhunac je, naravno, bio stajling koji je odabrala za Egipat. Internet ju je uporedio sa nizom filmskih zlikovaca – od Hanibala Lektera do Renea Beloka iz prvog "Indijana Džounsa".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs