OVO JE BOJA KOJA ĆE DOMINIRATI TOKOM CELE GODINE: Ide uz sve, a nosimo je i u kancelariji i na POSEBNOM DOGAĐAJU

Bež nikada neće izaći iz mode, ali čak i ona ima mnogo zanimljivih nijansi. Ove sezone dizajneri i modni stručnjaci savetuju da se držite samo jednog specifičnog izgleda.

Moda
08:55h
OVO JE BOJA KOJA ĆE DOMINIRATI TOKOM CELE GODINE: Ide uz sve, a nosimo je i u kancelariji i na POSEBNOM DOGAĐAJU
Foto: Theo Wargo / Getty images / Profimedia

Kolorizam nije najjednostavnija nauka. Svaki put kada odlučimo da obučemo nešto složenije od totalne crne, pronalaženje savršenog para za određenu boju ponekad izaziva mnogo poteškoća. Na sreću, u modnoj areni pojavio se novi favorit, koji već glatko istiskuje bogat grimiz sa pijedestala.

U proleće i leto 2024. među trend bojama sezone pojavio se zanimljiv kolorit - pored raznih nijansi crvene (od zrele trešnje do lubenice), maslac žute, nebesko plave i travnato zelene, vladaće i boja koja izgleda kao zagoreni biskvit ili kolačić sa zlatno smeđom korom.

Maks Mara i Mju Mju su izabrali taj korlorit kao zvezdu vodilju tokom kreiranja kaputa, dok su Akris i Blumarin iskoristili savršenu nijansu za kreiranje elegantne odeće za sve prilike.

Ovaj trend je bio očigledan i na revijama proleće-leto 2024. Dries Van Noten kreirao je blejzere i odela, dok je Roberto Kavali kreirao lepršavu haljinu, idealnu za romantični sastanak pored okeana, a Karven je kreirao proziran model za smele i blistave lepotice.

Da ne biste pogrešili prilikom kupovine, pripremili smo za vas izbor stvari u boji zagorenog kolačića, koje će učiniti vaš outfit zaista trendi.

Naravno, ne morate od glave do pete biti u ovoj boji. Dovoljan je jedan mali aksesoar i vi ste spremni.

Kim Kardašijan
foto: CSH/IS/MPI / Capital pictures / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs