ONA TIP-TOP SREĐENA, ON IZAŠAO U ŠTRIKANOM KOMPLETU BAKA MARE: Svi se pitaju šta pevačica radi sa NJIM

Selena Gomez i njen dečko Beni Blanko, viđeni su na after-žurci Gremi nagrada u potpuno različitim stilovima.

Moda
14:39h
ONA TIP-TOP SREĐENA, ON IZAŠAO U ŠTRIKANOM KOMPLETU BAKA MARE: Svi se pitaju šta pevačica radi sa NJIM
Foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Selena Gomez je za izlazak odabrala diskretni glamur, uparivši crnu haljinu sa šljokicama sa velikim i luksuznim kaputom od veštačkog krzna. Glamurozno, pravi je opis njenog izgleda, dok je njen dečko bio sušta suprotnost.

Beni Blanko je odabrao ležerniju i udobniju kombinaciju, nosivši raznobojni heklani duks sa kapuljačom i pantalone u istom maniru.

Selena Gomez
foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ukoliko napravimo podelu, sa jedne strane možemo reći da imamo izlazak namenjen formalnoj večeri, dok sa druge strane imamo kućnu žurku. Ipak, njih dvoje funkcionišu zajedno.

Ipak, na društvenim mrežama svi su jednoglasni da su njih dvoje dve suprotnosti u svakom smislu:

"Kao da mu je ovo štrikala baka Mara," "Šta ona vidi u njemu?", "Što se bar nije počešljao?", neki su od komentara na mrežama.

Inače, moramo reći da oni nisu prvi par poznat po takvom polarizovanom odevanju. Trend je već duže vreme prisutan među holivudskim parovima kao što su Kajli Džener i Timoti Šalame, ili kao Biberovi.

Međutim, zašto se oblačiti usklađeno kada umesto toga možete da prihvatite individualnost u potpunosti?

Njihovi sukobljeni izgledi dokazuju da mogu da prihvate međusobne razlike kao par i da su najvažnije vrednosti, koje se poklapaju i koje par neguje i ceni.

U decembru 2023, Selena Gomez je ostavila niz komentara na Instagramu koji su konačno potvrdili njenu vezu sa muzičkim producentom Benijem Blankom. „On je moje apsolutno sve u mom srcu“, izjavila je zvezda svojim fanovima, samo nekoliko nedelja nakon što su se proširile glasine da su zajedno.

Predivno vreme provodili su prošle nedelje u Diznilendu, gde su fanovi uspeli da ih snime kako zajedno uživaju.

@vuhhhnessssuhhh When you casually see Selena and Benny at DCA. They’re so cute!! 😍 #selenagomez #bennyblanco #disneyland #dca #selenaandbenny #fyp ♬ original sound - Vuhhhnessssuhhh
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs