šta vi mislite

DVE NAJBOLJE STILIZOVANE KRALJICE prošetale istu HALJINU: Kojoj bolje stoji? (ANKETA)

Španska kraljica Leticija i holandska kraljica Maksima redovno su vrlo visoko na listi najbolje stilizovanih dama s kraljevskih dvorova

Moda
Autor:
DVE NAJBOLJE STILIZOVANE KRALJICE prošetale istu HALJINU: Kojoj bolje stoji? (ANKETA)
Foto: Profimedia

Dve kraljice uvek izazivaju divljenje modnog sveta, a poznate su i po tome što se ne libe modnih eksperimentisanja. Zato je teško reći čiji je stajling, koji je uključio isti komad s potpisom dobro poznatog španskog brenda, bio uspešniji.

Dve kraljice su se pojavile u istoj haljini u crvenoj boji koju potpisuje Masimo Duti, španski brend poznat po kvalitetnim komadima po pristupačnim cenama.

Kada je moda u pitanju, ova žena nikad ne greši: 6 modnih zapovesti Amal Kluni! (FOTO)

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Nedavno je španska kraljica za crno-crvenu kombinaciju dobila samo pohvale.

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Kraljica Leticija voli ženstvene stajlinge koje ističu njenu zavidnu figuru, pa je privlačila poglede prilikom otvorenau izložbe u Madridu i itekako je bila zapažena u upečatljivoj haljini.

Uvek sjajno obućena bivša novinarka crvenu haljinu dugih rukavponela je sa kaputom Karoline Herere i dvobojnim lakovanim cipelama na visoku štiklu u istom tonu crvene.

Nežnost kao MODNI IMPERATIV: Komadi u ovoj nijansi ŽUTE su TREND BROJ 1 za proleće/leto! (FOTO)

Kraljica Maksima
foto: Profimedia

Kraljica Maksima, velika ljubiteljka upečatljivih dezena i vedre boje, istu je haljinu nosila u oktobru prošle godine, a hrabro ju je spojila s kaputom u istom tonu crvene brenda Oskar de la Renta i visokim crvenim čizmama.

Holadnska kraljica, koja je rođena u Argentini, ovaj upečatljiv stajling zaokružila je velikim minđušama u obliku zmije i retro crvenom torbom.

Kojoj kraljici bolje stoji crvena haljina? Glasajte u našoj anketi!

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs