LJUBAV JE TO

ŽENE SU PRED NJIM PADALE NA KOLENA,A ON JE 38 GODINA VERAN SAMO NJOJ:Ovako je počela najlepša holivudska ljubavna priča!

O njegovom talentu i ulogama se naširoko priča, ali jednako zanimljiv javnosti je i njegov ljubavni život i brak koji odoleva testu vremena. Denzel Vošington i njegova supruga Pauleta su pravi primer uzajamnog poštovanja, ljubavi i kvalitetnog braka...Ovako je počela njihova priča

Ljubav i zavođenje
Autor:
ŽENE SU PRED NJIM PADALE NA KOLENA,A ON JE 38 GODINA VERAN SAMO NJOJ:Ovako je počela najlepša holivudska ljubavna priča!
Foto: Profimedia

Čak je dva puta Pauleta Pirson odbila prosidbu holivudskog glumca. Ipak, u njegovom je slučaju bila je treća sreća, a Denzel Vošington i njegova ljubav ozakonili su svoju vezu 25. juna 1983. godine i sve ponovo potvrdili 12 godina kasnije, kada su obnovili zavete u Južnoafričkoj Republici. Za dva meseca proslaviće 35. godišnjicu braka, tokom kojih su prebrodili i nekoliko njegovih navodnih nevera, ali i dobili četvoro dece

- Ne postoji recept za savršeni brak. U braku sam s Pauletom već 38 godina, a i mi, baš kao i svi, imamo svoje uspone i padove. Težak je to posao, ali jedno smo drugome dali obećanje. Tada nisam znao šta sam trebao da znam o ljubavi, ali oženio sam devojku koja je znala šta je ljubav i znala je da to podeli.

Izjava je to kojom je slavni holivudski glumac dao recept za srećan i uspešan brak, i to pre nekoliko godina. Da je kompetentan za to, govori i podatak da Pauleta i Denzel Vošington imaju jedan od najdugovečnijih holivudskih brakova.

PRIZNAO DA JE DEVOJKU VARAO SA 12 ŽENA: S*** uhvaćen sam! Ali ona je već sve znala i previše je ćutala!

U junu ove godine proslavili su neverovatnih 38 godina braka, ali ko zna da li bi tako bilo da je i treći put kada ju je slavni glumac zaprosio rekla - ne.

Upoznali su se 1977. godine na snimanju televizijskog filma "Wilma", a ljubav su, nakon što ju je tri puta prosio, ozakonili 25. juna 1983. godine. O svom prvom zvaničnom izlasku i dan danas se ne mogu složiti.

- Reći će vam da je ona platila račun na našem prvom izlasku, ali ispričaću vam šta je u stvari bilo. Ja sam ranije sve platio, a onda smo odlučili da taksijem odemo kući. Kada sam video koliko daleko živi, nisam želeo da se prepirem, pa sam joj dopustio da plati taksi - smejući se otkrio je slavni glumac i dodao kako su na svom venčanju ostali gladni:

- Bili smo toliko zauzeti pozdravljanjem dragih gostiju i fotografisanjem da smo ostali na kraju bez hrane.

Veče su završili u lokalnoj menzi, u kojoj su dobili ostatke doručka.

NAJPOZNATIJI NEGATIVAC U AKCIONIM FILMOVIMA: Verio 38 godina mlađu ženu, svi kažu da je ista NJEGOVA ĆERKA! (FOTO)

Da u braku uživaju i da su srećni, dokazali su kada su nakon 12 godina odlučili da obnove svoje venčane zavete i to na ceremoniji u Južnoafričkoj Republici, koju je vodio biskup Desmond Tutu. Tokom svog dugogodišnjeg braka dobili su četvoro dece - sina Džona Dejvida, ćerku Katju i blizance Malkolma i Oliviju - a upravo je Pauleta stub njihove porodice, držeći ih uvek na okupu.

- Sve počinje od porodičnog doma. Moja deca su dobri ljudi - nisu savršeni, ali su velikodušni, ponizni i dobri, a sve to zahvaljujući mojoj supruzi.

Iako je i sama bila glumica, Pauleta je odlučila da podredi svoj život porodici, da bude senka svom suprugu, uvek uz njega, pa čak i kada su mu se mnogobrojne žene bacale oko vrata.

- On je seks simbol, a u to se uverim svaki put kada izađemo negde. Guraju me, sklanjaju, samo kako bi mu se približile. To zaista nije zabavno, izjavila je pre pet godina Pauleta Vošington, dodavši da poslednju reč u njihovom odnosu i braku imaju vera i Bog. '

- Ja živim s ovim muškarcem - vidim sve njegove uspone i padove, vidim tugu, sve, a on dobro zna da u meni ima sigurnost i podršku. To mu daje dodatnu snagu i znam da to neće zloupotrebiti. Mogu se zakleti na to.

ZBOG NJE JE OSTAVIO ŽENU I BACIO 3 DECENIJE BRAKA U VODU: Slavni glumac uživa u zagrljaju 22 godine mlađe devojke!(FOTO)

Denzel Vošington
foto: Profimedia

Denzel je uvek prepun reči hvale za svoju suprugu, pa čak i kada su se pojavili navodi 2013. godine o njegovoj neveri. Uprkos tračevima, jači nego ikada, supružnici Vošington ostali su zajedno.

- Brak je nešto na čemu stalno moraš raditi. Ne smete nikada da dignete ruke jedno od drugog jer to je nešto na što ste se obavezali. Nije uvek sve bajno, medeni mesec ne traje dugo i jedino što vam preostaje da radite na vašem odnosu, rekao je Denzel Vošington, a njegova žena dodala:

- Živimo u vremenu, a nije na meni da sudim drugima, u kojem prebrzo odustajemo jedni od drugih. Za mene je ljubav jača kada preživiš sve brodolome. Strast, požuda, sve to dođe, to je lako, ali treba zajednički prebroditi sve tegobe.

Magija ne postoji, za brak se treba potruditi!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs