ispovest žene

NE OSUĐUJEM UDATE ŽENE SA DECOM, ALI IMAM PRAVO DA KAŽEM DA TO NIJE ŽIVOT ZA MENE: Nikad iskrenija ispovest!

Ja sam od onih žena koje se rijetko sreću. Imam četrdeset godina, nisam se udavala i nisam rađala.

Ljubav i zavođenje
Autor:
NE OSUĐUJEM UDATE ŽENE SA DECOM, ALI IMAM PRAVO DA KAŽEM DA TO NIJE ŽIVOT ZA MENE: Nikad iskrenija ispovest!
Foto: Shutterstock

Da, moguće je da takve žene postoje i da se nisu sakrile u mišju rupu, već otvoreno i glasno pričaju o svom životu.

Nije me sramota života koji živim, naprotiv, kada vidim svoje udate drugarice sasvim sam ponosna na svoj život, piše Pult24.info.

Imam dobar posao koji volim da radim, dobro zarađujem i imam divne radne kolege. Na poslu sam od 9 do 4 i ni jedan dan se ne osećam iscrpljeno niti umorno - uživam u svakom danu. Uspela sam sebi da priuštim stan od 60 kvadrata u centru grada koji sam uredila baš po svojoj meri.

Vikend provodim kod roditelja, pomažem im oko poslova koje nisu sami uspeli da završeo, dajem im mnogo novca i uvek se trudim da im što više sve olakšam, iako su još uvek jako zdravi i pokretni. Imam svoje male rituale koje sam stekla sa godinama.

žena
foto: Shutterstock

Treniram tri puta nedeljno, često idem sa prijateljicama u restorane i izlaske, kupujem sebi sve što poželim i trudim se da budem što prizemljenija u svim sferama života. Imam partnera sa kojim se viđam 3 godine. On ima svoj stan, svoje navike i ne planiramo zajednički život.

On poštuje moju slobodu, ja poštujem njegovu i super se slažemo. Ne osuđujem udate žene koje imaju decu, ali imam pravo da izrazim svoje mišljenje i kažem da to jednostavno nije život za mene. Mnogi mi govore da ću se kajati u budućnosti što nisam rodila, ali ne verujem da će se to desiti.

Život je svakako kratak, imao decu ne imao, imao muža ne imao - svakako će brzo proći i za koju deceniju pitanje je koliko će vas i vaši unuci spominjati.

Želim samo da kažem ljudima da nije bitno da li se žena udala i da li je rodila decu - bitno je da žena uživa u svom životu, ma kakav god da je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs