Neverovatno

KOŠARKAŠ JE TVRDIO DA JE SPAVAO SA 20.000 RAZLIČITIH ŽENA: Zbog OVE izjave sve su "padale" na njegove čari!

Svojevremeno Vilt Čejmberlen je izjavio nešto zbog čega nam je jasno na koju foru je "muvao" devojke

Ljubav
09:39h Autor:
KOŠARKAŠ JE TVRDIO DA JE SPAVAO SA 20.000 RAZLIČITIH ŽENA: Zbog OVE izjave sve su "padale" na njegove čari!
Foto: Profimedia

Vilt Čejmberlen u svoje vreme bio je nedodirljivi košarkaški bog, a kao jedna od legendi NBA lige i dalje drži neke rekorde koji će teško biti oboreni. Osim na košarkaškom terenu, čuveno je njegovo umeće sa ženama koje su jedna za drugom padale pred očiglednim šarmom, neobičnom, ali atletskom građom, kao i materijalnim bogatstvom koje je stekao igrajući košarku na najvišem nivou, piše Luftika.

Po sopstvenom priznanju, Vilt je spavao sa 20.000 različitih devojaka, a kada je javno izneo ovaj neverovatan podatak osudila su ga mnoga građanska i feministička udruženja.

Po prostoj matematici, ukoliko je Vilt prvo seksualno iskustvo imao sa 15 godina, on je u naredne četiri decenije spavao sa 500 žena godišnje, što iznosi 1,4 žene po gruboj i bezobzirnoj statistici.

Njegovi bliski prijatelji svedočili su da je Vilt bio teški zavisnik od seksa i da je posebno uživao u grupnim zabavama, najčešće sa dve devojke.

"Istina je, 20.000 različitih dama," napisao je u svojoj autobiografskoj knjizi „Pogled sa visine“ Čemberlejn, a pored toliko promiskuitetnog života jako je čudno da za sobom nije ostavio niti jedno dete, iako se u javnosti pominjao, tada, mladić koji je navodno tvrdio da je sin Vilta Čejmberlena.

Za svojih 216 santimetara, rasponom ruku preko 2,5 metra i odrazom od 130 centimetara bio je izuzetno pokretan i talentovan, te je na parketu bio gotovo nezaustavljiv. Dominirao je na terenu, a očigledno i po različitim zabavam u svom raskalašnom životu.

U medijima se mogu naći članci koji tvrde da je rekorder u ovoj disciplini Fidel Kastro sa 35.000 različitih žena sa kojima je spavao, a poređenja radi, sinonim za blud i razvat Čarli Šin nalazi se na broju 5.000.

Tokom jednog intervjua 1999. godine Vilt je izjavio nešto zbog čega nam je postalo jasno na koju "foru" su sve te devojke padale na njegove čari:

"Imati hiljadu različitih žena je prilično kul, naučio sam u životu. Takođe sam saznao, da imati jednu ženu hiljadu različitih puta je mnogo veći užitak," rekao je legendarni košarkaš.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs