Katrin Denev i Rože Vadim

Kad su se rastali, rekao je: Ona nije žena! Kako je propala najlepša ljubavna priča 20. veka!

U jednom trenutku, počeli su da hodaju različitim stazama

Ljubav i zavođenje
11:19h Autor:
Kad su se rastali, rekao je: Ona nije žena! Kako je propala najlepša ljubavna priča 20. veka!
Foto: Profimedia

Čuveni francuski režiser Rože Vadim voleo je glumicu Katrin Denev, misterioznu glumicu o čijem se privatnom životu i danas malo zna.

Rože nije razumeo gotovo ništa o njoj. Razumeo je samo da je voli.

Kada su se rastali, rekao je da ona nije žena, već snežna kraljica. Uvek hladna, uvek u formi, uvek savršena.

Vadim je javnosti otkrio da Katrin čak i spava sa veštačkim trepavicama, da se boji da će se on probuditi i videti da ona nije tako lepa. Katrin nikada ništa nije rekla o tome.

Katrin je bilo žao što se vadim nije lepo ponašao, što nije umeo da se kontroliše. Ali i ona je volela njega.

Kada je imala17 godina, Katrin je tvrdila je da nikada neće biti glumica kao njena sestra Frensis. Kao tinejdžerka obožavala je da pleše čarlston i tome je bila potpuno posvećena.

Filmski režiser Rože Vadim bio je čuveni srcelomac koji je legendarnoj Brižit Bardo slomio srce. Tada 32-godišnji zavodnik pojavio se na jednom modernom mestu i primetio lepu devojku koja igra čarlston, koji je odjednom ponovo bio u modi. I mlada Katrin bila je očarana njegovim osmehom, načinom na koji ju je gledao.

Tragična sudbina najlepše Srpkinje: Iz pakla droge nije uspela da izađe, skončala kao beskućnica, sama i zaboravljena!

foto: Profimedia

"Vadim je najverniji čovek kojeg sam ikad upoznala. Ljudi se smeju kada ovo kažem", govorila je kasnije Katrin.

Uplovili su u ljubavnu vezu i ona više ništa nije radila bez konsultacije sa njim. Rožeov autoritet bio je primetan u svim sferama života. Pomogao joj je da nauči kako da se najlepše oblači, šta da uradi sa kosom... On je taj koji je insistirao da Katrin ofarba u plavo.

Ali, onda je jednog dana prelepa devojka koja ga je u svemu slušala postala misteriozna žena sa jasnim ciljevima. Kada se jednom prilikom vratio sa puta, očekivao je kao i uvek pitanja, zagrljaje, poljupce. Dočekala ga je ćutljiva Katrin sa pogledom nekog ko mora nešto važno da vam kaže.

Rože je mislio da će reći da je zaljubljena u drugog, ali ona je rekla: Želim dete!

Iako je znala da će to biti njihov kraj, Katrin je želela da bude majka, ne samo supruga. Tako je i bilo, ali ne odmah. Rože nije želeo decu, ali je ispunio želju Katrin.

Majka nikada nije sama, a muškarci dolaze i odlaze, govorila je filmska diva.

Bizarna životna priča glumice:Prvi muž je varao sa najboljom drugaricom, drugi doveo do bankrota, smrt ćerke je dotukla!

foto: Profimedia

Rože i Katrin dobili su sina Kristijana Igora Kristofa i ubrzo nakon njegovog rođenja, Katrin je počela da oseća da je Rože ispunio svoju poslednju ulogu u njenom životu. Sada je on bio taj koji se nadao da će ih dete zbližiti posle svih laži i žurki bez kraja, od kojih Vadim nije odustajao.

Plašio se njene nepopustljivosti.

I posle svega, grlili su se, mirili brzo nakon svađe, poštovali jedno drugo, ali ljubav je jednostavno bila ranjena, i na kraju je prošla. Samoća ju je pobedila. Jednog dana, Rože je došao kući i zatekao Katrin kako se pakuje. Rekla je da više ne može da živi tako. Kada ju je pitao kuda će, ćutala je i odmahivala glavom.

Uskoro je saznao kome je otišla - njeno srce osvojio je rok muzičar Džoni Holidej, o čemu su ubrzo sve novine pisale...

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs