Njihov život nije bio bajka

Džon Travolta i Keli Preston: Ljubav duga 28 godina pobedila najveću ljudsku tragediju!

Dokle god smo zajedno, sve će biti u redu, više puta je istakla Keli

Ljubav i zavođenje
15:48h Autor:
Džon Travolta i Keli Preston: Ljubav duga 28 godina pobedila najveću ljudsku tragediju!
Foto: Profimedia

Oni nisu prosečan holivudski par koji se venčao i žvi srećno do kraja života.

Priča Džona Travolte i Keli Preston počela je komplikovano, a kasnije je prošla kroz izuzetno teška razdoblja. Ipak, nakon 28 godina braka, njihova priča uči nas šta je to prava ljubav koja je s godinama i pored svih teškoća samo jačala!

Kad je srela Džona, Keli je bila u komplikovanoj vezi

Džon i Keli upozn ali su se 1989. godine na setu filma The Experts. Ona je tada bila u braku. Nesrećnom, ali ipak u braku. To je bila velika prepreka, najjviše jer su oboje bili javne ličnosti, ali Džon nikako nije uspevao da je zaboravi.

Ni Keli nije mogla da zaboravi njega, pa je skupila hrabrost da se razvede, i upusti u ljubavnu vezu s Džonom. Dve godine nakon što su se upoznali, a svega nekoliko meseci veze, Džon je zaprosio Keli. To je bilo iznenađenje za sve koji su ih poznavali jer su kratko bili u vezi, ali Keli je rekla Da i bila je presrećna. Rekla je da su osećanja koja gaji prema njemu toliko jaka da je sigurna da je to bila ljubav na prvi pogled i zauvek.

Pod stare dane otišla na sastanak na slepo, a onda se zaljubila: Neobična ljubavna priča Barbare Strajsend! (FOTO)

Najveća sreća i najveća tragedija

Venčali su se ubrzo nakon veridbe, a već sledeće godine dobili su sina Džeta. Devet godina kasnije, 2000. godine, Keli mu je rodila ćerku Elu Blu.

2009. godine par je zadesila strašna tragedija i najveća noćna mora svakog roditelja - njihov sin Džet nastradao je tokom odmora na Bahamima. Ovo je u životu para napravilo ogromnu prazninu i porodica je proživljavala najteže trenutke.

Džon i Keli znali su da moraju da daju jedno drugom prostora, ali i da moraju da budu tu jedno za drugo. Kao da ih je tragedija još više zbližila i učinila bliskijim nego ikada, Džon i Keli su 2010. godine dobili još jednog sina Bendžamina. Par je više puta u javnosti rekao da je rođenje drugog sina vratilo svetlost i radost u njihov dom.

Pisala mu je koleginica, uvek posle 22h. On se smeškao i odgovarao: Da li pametna i lepa žena ima razlog za ljubomoru?

Bračni par Travolta nedavno je proslavio 28. godina braka, ali uprkos tome, i danas se mogu videti kako javno iskazuju ljubav jedno drugom.

"Dokle god smo zajedno, sve će biti u redu", rekla je Keli.

Sa druge strane, Džon je priznao da će uvek biti zahvalan Keli za sve što mu je pružila, ali najviše za ljubav koju svakog dana nesebično daje njemu i njihovoj deci.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs