Ljubavna priča

Pod stare dane otišla na sastanak na slepo, a onda se zaljubila: Neobična ljubavna priča Barbare Strajsend! (FOTO)

Upoznali su se pre gotovo 23 godine. Oboje su bili u zrelim godinama i prilično razočarani u ljubav

Vip priča
16:47h Autor:
Pod stare dane otišla na sastanak na slepo, a onda se zaljubila: Neobična ljubavna priča Barbare Strajsend! (FOTO)
Foto: Profimedia

Barbara Strajsend i Džejms Brolin su dobili ljubavni džekpot. Njihova ljubav traje 22 godine, a evo kako je sve počelo:

Ni jednom od njih dvoje ovo nije bio prvi brak

Barbara je bila dugo u braku sa Eliotom Guldom, sa kojim ima i sina. Posle razvoda nije imala želju da ulazi u druge veze, a kamo li brakove. Dok je za to vreme, Džejms Brolin imao dva propala braka i troje dece.

Večera je promenila sve

Bilo je to 1. jula 1996. godine, kada su Barbara i Brolin došli na sastanak zakazan "na slepo". Streisand je objasnila da je očekivala bradatog čoveka, zapuštenog izlgeda, a došao je ošišan i obrijan Brolin. Pitala ga je: "Ko ti je zeznuo kosu?" A kasnije je Brolin priznao priznao da je to bio momenat kada se zaljubio u nju.

Venčali su se tačno dve godine kasnije, na isti datum.

foto: Profimedia

Brak za ceo život

Ceremonija je bila prilično skromna za Holivud, ali zaista veoma lepa. Sa samo 105 najbližih gostiju, venčanje je bilo zaista emotivno. Najupečatljiviji trenutak je bio kada je Barbara otpevala dve nove ljubavne pesme za Brolina. On je održao dirljiv govor rekavši: "Spavanje je gubljenje vremena. Jedva čekam da je vidim ponovo ujutru."

Sada Barbara ima 77 godina, a Brolin 79 godina, i oboje su zaista srećni i zadovoljni što njihov brak traje tako dugo. Barbara je u jednom momentu rekla da se njihovih 20 godina u Holivudu, računa kako 50 godina zajedničkog života u Čikagu.

Ključ srećnog braka

Oboje imaju savet za jaku i zdravu vezu. Pre svega, oboje uvek nađu vreme koje će provesti jedno s drugim. Oboje imaju gust raspored, mnogo obaveza, ali sve je to prihvatljivo ako na kraju dana legnu u isti krevet.

Par redovno ide na porodičnu i bračnu terapiju, a Brolin je priznao da Barbara održava njihovu romansu dočekujući ga kod kuće, sa mnogo ljubavi.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs