DONALD TRAMP TVRDI DA JE FBI UZEO TAJNI DOSIJE IZ NJEGOVE KUĆE: Dokumenta kriju mračne tajne Makrona, ali i to nije sve

Šta to Donald Tramp zna o predsedniku Francuske Emanuelu Makronu i njegovim ludorijama unutar zidina Jelisejske palate? Izgleda da je sve napisano u tajnom dosijeu koji je pronašao FBI

Ljubav
13:31h Autor:
DONALD TRAMP TVRDI DA JE FBI UZEO TAJNI DOSIJE IZ NJEGOVE KUĆE: Dokumenta kriju mračne tajne Makrona, ali i to nije sve
Donald Tramp i Emanuel Makron, Foto: Profimedia

Sve glasine o Makronu kao "nevaljalom dečaku" počele su od Donalda Trampa, a sada se nastavljaju. Naime, bivši američki predsednik tvrdi da je FBI zaplenio kutiju sa poverljivim dokumentima u okviru krivične istrage o njemu. U toj kutiji je i jedan tajni dosije naslovljen kao "Makronom seksualni dosije," tvrdi Donald Tramp a prenosi Daily Mail.

"Stavka 1a" navodno sadrži "informacije o predsedniku Francuske."

Iako niko još uvek ne zna o čemu je tačno reč, ipak svi pamtimo razne glasine o predsedniku Makronu.

Sam Tramp je dugo bio fasciniran ljubavnim životom Emanuela Makrona. Govorio je kako zna svaki mogući detalj, a prema časopisu Roling Ston, Tramp je Makrona često nazivao "nestašnim".

"Sinoć mi je jedan Makronov saveznik u Parizu rekao: „Svi francuski predsednici imaju seksualne pikanterije, a detalji uvek procure."

Ulažu se napori da se sazna šta sadrži Makronov seksualni dosije — i to je samo pitanje vremena".

Melanija Tramp, Donald Tramp
foto: Profimedia

Šta to znamo o Makronovom seksualnom životu?

Od kada se kandidovao za predsednika svi su se šokirali činjenocom da je nekadašnji 15- godišnji školarac osvojio svoju 39 - godišnju učiteljicu i udatu majku troje dece, Brižit.

Ali to je samo početak svih skandala, navodi Dejli Mejl.

Setite se samo da je 2017. godine Makron bio primoran da negira da je deo "bogatog gej lobija", te da je imao strastvenu vezu sa Metjuom Galetom, 40 - godišnjim direktorom Radija Francuske.

Makron je tada rekao: "Kažu da imam dvostruki život sa Matjeom Galetom. . . ali to ne mogu biti ja."

Brižit Makron, Emanuel Makron
foto: Profimedia

Na drugom mitingu je ponovio: "Ja sam ono što jesam — nikada nisam imao šta da krijem. Čujem ljude kako govore da imam tajni život ili tako nešto. Brižit to ne može da shvati, jer sa njom delim sve dane i noći, a ona me pita kako to uspevam".

Jedan stari prijatelj koji poznaje Makrona još od ranog dečijeg perioda kaže: "Nema mnogo o čemu da brine. Ako ništa drugo, uvek se dosadno ponašao od početka njegove afere sa Brižit. On nema čega da se stidi, a sigurno se ne plaši Donalda Trampa."

S druge strane Makron je taj koji je uvek tvrdio da mu afere "smeštaju" ruski agenti koji ga napadaju preko sajber prostora. "Oni su ti koji pokreću glasine".

1 / 8 Foto: Profimedia/editorial images
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs