jedne stvari se ne odriču!

ZALJUBIO SE U NJU NA PRVI POGLED PRE 50 GODINA: Ljubavna priča ser Majkl Kejna i njegove Šakire je BAJKA!

Ser Majkl Kejn i njegova supruga Šakira uslikani su na romantičnoj večeri u Londonu.

Ljubav
Autor:
ZALJUBIO SE U NJU NA PRVI POGLED PRE 50 GODINA: Ljubavna priča ser Majkl Kejna i njegove Šakire je BAJKA!
Majkl Kejn i Šakira, Foto: Profimedia

Legendarni britanski glumac Ser Majkl Kejn i njegova supruga Šakira pojavili su se zajedno na romantičnoj večeri u jednom poznatom londonskom restoranu, a svi se slažu da par izgleda zaljubljeno kao i prvog dana.

88-godišnji Majkl i 74-godišnja Šakira u braku su gotovo pola veka, ali i dalje se ne odvajaju jednog od drugog, a za svaki se izlazak pomno doteraju pa je tako bilo i u ovom romantičnom izlasku od kojih inače nikako ne žele da osustanu.

Nihova ljubav jedna je od najdugovečnijih u svetu poznatih i traje od 1973. godine kada su se venčali u Las Vegasu. Vezu su započeli nakon što je Majkl ugledao Šakiru na britanskoj televiziji u reklami za kafu i zaljubio se u nju na prvi pogled. Par ima jednu zajedničku ćerku Natašu kojoj je 48 godina, dok on ima još i 65-godišnju ćerku Dominik iz prethodnog braka s glumicom Patrišom Hejns.

ONA JE BILA RUŽNA NASLEDNICA, ON LEP KAO GREH: Ljubavna priča najpoznatije modne urednice tera suze na oči! (FOTO)

Majkl Kejn
foto: Profimedia

Ser Majkl prošlog meseca otkrio kako mu penzija i udaljavanje od Holivuda nisu u planu nakon što je podstakao glasine o prestanku rada tokom nedavnog intervjua.

Goostujući u emisiji Radija 5 promovisao je svoj najnoviji film "Best Sellers" kada se požalio na nedostatak mogućnosti za starije glumce. Film je nazvao njegovim poslednjim, napominjući da ima ograničenu pokretljivost i dodao: 'Nema baš scenarija za glavnog čoveka koji ima 88 godina, znate?'

Ali nakon toga je objasnio da se neće udaljiti iz glumačkog sveta u šaljivoj objavi koju je podelio s pratiteljima na društvenim mrežama. Koristeći svoju legendarnu frazu, britanska zvezda je napisala: 'Ne idem u penziju, a malo ljudi to zna!".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs