NATAŠA MEKELON

UPOZNALA LJUBAV SVOG ŽIVOTA SA 16, IZUBILA GA DOK JE NOSILA TREĆE DETE: Tužna sudbina prelepe glumice! (FOTO)

Njegov lik i dalo čuvaju kao retko ko.

Vip priča
09:59h Autor:
UPOZNALA LJUBAV SVOG ŽIVOTA SA 16, IZUBILA GA DOK JE NOSILA TREĆE DETE: Tužna sudbina prelepe glumice! (FOTO)
Nataša Mekelon, Foto: Profimedia

Nataša Mekelon je rođena 14. decembra 1969. godine i engleska je glumica. Diplomirala je Londonskom univerzitetu muzike u dramske umetnosti.

Najpoznatija je po ulogama u filmu Ronin, Trumanov šou i Solaris. U televizijskoj seriji Kalifornikacija, gde je glumica uz Dejvida Duhovnija je doživela svetsku slavu. Serija se snimala od 2007-2014. godine, a njen lik Karen je bio oličenje stila.

Rođena je u Suriju. Majka i otac su joj bili novinari, ima brata koji je po zanimanju scenarista i živi u Los Anđelesu. Njeni roditelji su se razveli kada joj je bilo samo dve godine, pa je kasnije dobila i dva polu brata sa očeve strane.

ONA JE BILA RUŽNA NASLEDNICA, ON LEP KAO GREH: Ljubavna priča najpoznatije modne urednice tera suze na oči! (FOTO)

Nataša Mekelon
foto: Profimedia

Mekelon se kao mala bavila plesom, pohađala umetničke škole, a fakultet je završila 1993. godine. Započela je karijeru u pozorištu, gde je glumila u Šekspirovim komadima, a prvo pojavljivanje na televiziji bilo je na BBC-ju i to u jednoj manje zapaženoj seriji.

Proboj se desio posle uloge u filmu "Preboleti Pikasa" koji je snimila 1996. godine, a partner joj je bio niko drugi, nego veliki Entoni Hopkins. Ona je igrala jednu od njegovih mnogobrojnih ljubavi.

Nataša Mekelon se udala za plastičnog hirurga Martina Hirigojena 19. maja 1998. godine, sa kojim se zabavljala od svoje 16-te godine. Par je živeo u Londonu sa sinovima - Teodorom, rođenim 2000-te godine i Otisom, rođenim 2003. Njihov treći sin, Reks, rođen je pet meseci posle iznenadne smrti njenog muža.

GLEDA GA ZALJUBLJENO KAO PRVOG DANA: Ljubavna priča Roberta Redforda i njegove 21. godinu mlađe žene! (FOTO)

Nataša Mekelon
foto: Profimedia

20. maja 2008. godine, četrdessettrogodišnji Keli je pronađen pored vrata porodične kuće. Pronašao ga je prijatelj, takođe lekar, koji ga je odveo u bolnicu. Reanimirali su ga ali bezuspešno. Preminuo je od srca.

Nataša je bila sama kada su joj javili "da su uradili sve što je bilo u njihovoj moći".

"Uradila sa ono što obično viđamo u filmovima. Ispustila sam telefon i pala na kolena".

Šesto meseci kasnije, rodila je njihovo treće dete, sina Reksa, koji nikada nije upoznao svog oca. Njegovo rođenje je porodici dalo novu nadu i fokus, što im je dodatno pomoglo da se izbore sa strašnim gubitkom.

Ona se posle samo šest nedelja vratila poslu, znajući da je ona sada ta koja donosi sama hleb na sto.

16 GODINA LJUBAVI, BEZ IJEDNOG SKANDALA: Ljubavna priča iz Holivuda koja daje nadu! (FOTO)

Nataša Mekelon
foto: Profimedia

Posle gubitka voljenog supruga, Nataša je počela da mu piše pisma, ponekad čak i svakoga dana, obaveštavajući ga o njihovoj porodici i trivijalnim dnevnim stvarima. To je prenela i na sinove, koji su tak vremenom lakše podnosili gubitak voljenog oca. Ta pisma je kasnije prenela u svoju knjigu "After You: Letters of Love, and Loss, to a Husband and Father." Knjiga je objavljena u julu 2010. godine.

NEVEROVATNA LJUBAVNA PRIČA: Bivši muž je prevario s najboljom prijateljicom, a onda se pevačica udala za njenog supruga!

Nataša Mekelon
foto: Profimedia

Danas, Teodor ima 20, Otis 17, a Reks 12 godina i po rečima njihove majke, svi su briljantni na svoga oca. Ona je nastavila sa svojim životom, ali Keli će zauvek ostati veliki deo njenog i njihovog života.

Preko puta porodične kuće, nalazi se groblje gde je Keli sahranjen. Sa svog prozora, Nataša Mekelon vidi njegov grob koji je teši i umiruje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs