ona mu je promenila život

GLEDA GA ZALJUBLJENO KAO PRVOG DANA: Ljubavna priča Roberta Redforda i njegove 21. godinu mlađe žene! (FOTO)

Ljubavna priča Roberta Redforda i Sibil Sagars počela je 1996. godine, a danas se vole kao i prvog dana.

Ljubav i zavođenje
15:30h Autor:
GLEDA GA ZALJUBLJENO KAO PRVOG DANA: Ljubavna priča Roberta Redforda i njegove 21. godinu mlađe žene! (FOTO)
Robert Redford i Sibil Sagars, Foto: Profimedia

Legedarni holivudski glumac Robert Redford i njegova supruga Sibil Sagars stigli su sjajno raspoloženi na godišnju dodelu nagrada za predanost očuvanju okoline i zdravlja planete koju je organizovao princ Albert II od Monaka.

Par je izgledao vrlo glamurozno, 85-godišnji Robert nosio je beli sako, odgovarajuću košulju i pantalone, dok je 64-godišnja Sibil nosila belu haljinu dugih rukava s interesantnim vezon.

16 GODINA LJUBAVI, BEZ IJEDNOG SKANDALA: Ljubavna priča iz Holivuda koja daje nadu! (FOTO)

Robert Redford
foto: Profimedia

Sibil je Robertova druga supruga, upoznali su se 1996. godine, a venčali su se 2009. godine u Hamburgu. U nekoliko je intervjua izjavio kako mu je promenila život i dala novu snagu.

"Ona je vrlo posebna osoba. Mlađa je od mene i Evropljanka, što mi se sviđa, tako da je to potpuno novi život za mene", izjavio je jednom prilikom za jedan magazin.

Robertova prva surpuga bila je Lola Van Vagenen, koja je napustila fakultet kako bi se 1958. godine venčala s glumcem u kući njenj bake. Lola je postala istoričarka i aktivistkinja za zaštitu okoline, ali par se razveo 1985. godine, a u braku su dobili četvoro dece.

Robert Redford važi za jedog od najpovučenijih filmskih zvezda, retko se pojavljuje u javnosti, a još ređe sa svojom lepšom polovinom.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs