Potrudite se

Matematička formula za ljubav: Dokazani način da privučete onog pravog!

Ne treba da vas brine da li ste savršeni - čak i da niste, to ne odbija potencijalne udvarače, već vas izdvaja iz mase i veće su šanse da vas primete
Ljubav i zavođenje
20:18h Autor:
Matematička formula za ljubav: Dokazani način da privučete onog pravog!
Foto: Shutterstock

Tražite partnera sa kojim ćete se skrasiti ili se pitate da li će vaša veza ili brak potrajati? Hana Fraj, autorka knjige Matematika ljubavi ima odgovor na ovo pitanje!

Ona je za BBC otkrila tri ključna faktora koja su najvažnija za sreću u ljubavi, koji će vam dati smernice za potragu ili ukazati na to da li ćete sa sadašnjim partnerom biti zauvek srećni.

1. Budite drugačiji

Budite ponosni na to što ste drugačiji i iskoristite tu osobinu kao svoju prednost! Ne treba da vas brine da li ste savršeni - čak i da niste, to ne odbija potencijalne udvarače, već vas izdvaja iz mase i veće su šanse da vas primete! Istraživanja su pokazala da najveći uspeh u ljubavi imaju osobe koje su ili izrazito atraktivne ili izrazito neatraktivne! Hana savetuje da pokušate da se izdvojite nečim prepoznatljivim i originalnim.

Ljubavna priča jednog starca - Tužna sudbina koja će vas naučiti da cenite ono što imate!

2. Pokrenite se

Ako želite da povećate šanse za upoznavanje životnog partnera, pokrenite se! Izlazite sa prijateljima, pronađite hobi, bavite se sportom, srodna duša vam neće doći na vrata! Načinite prvi korak, zašto da ne, a ako vam se dogodi neuspeh, ne odustajte, upornost se na kraju isplati!

3. Umereni u svađama

Verovali ili ne, važan je i način na koji se svađamo u vezi. Parovi koji su uvek imali pozitivni stav i pokušali da pronađu opravdanje za partnera, poput izloženosti stresu, imali su više šanse da dugo ostanu zajedno, u odnosu na one koji su odmah napadali, vređali i osuđivali partnera.

Ne zavaravajte se - 8 znakova da je vreme za rastanak!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs