Dogovor je najvažniji

Ključ za uspešnu vezu: 3 kompromisa bez kojih nema ljubavi

Sposobnost da uvek pronađete zlatnu sredinu i nešto što će odgovarati i partneru i vama garantuje dobre odnose i kvalitetnu vezu
Ljubav i zavođenje
14:06h Autor:
Ključ za uspešnu vezu: 3 kompromisa bez kojih nema ljubavi
Foto: Thinkstock

Postoji nekoliko stvari koje nikada ne bi trebalo da žrtvujete u korist veze, ali ključ svega zapravo je u kompromisu.

Svaka osoba, svaki par je drugačiji, ali postoje tri specifične, osetljive stvari oko kojih svaki par ima nedoumice - piše Women's Health Magazin.

Kojih 10 stvari ljudi u srećnim vezama rade drugačije, pročitajte OVDE.

Dva eksperta za veze dala su svoje savete kako da prevaziđete tri najčešća problema i pronađete zlatnu sredinu, pa ćete oboje biti srećni.

Učestalost seksualnih odnosa

Ovo je jedan od najčešćih problema između parova. Broj obaveza i to koliko ste zauzeti uz veliku seksualnu želju partnera može biti tačka razdora u vašoj harmoniji, ali morate pronaći kompromisno rešenje kako biste i dalje imali zdravu vezu, ali i kvalitetan seksualni život.

OVDE otkrijte koje 4 poze obožavaju i muškarci i žene za potpuni užitak!

Ekspert za veze, Kristi Hartman, savetuje da se malo prilagođavate: partner vam je prišao iza leđa s namerom da predigra krene - prihvatite! Takođe, možete pokušati i sa neobičnim pozama koje do sada niste probali.

Rodbinske posete - koliko često

Ova vrsta problema uglavnom se javlja kod parova koji su se tek venčali ili počeli da žive zajedno. Normalno je da vi više volite svoju porodicu i da ćete radije otići njima, ali isto to se podrazumeva i za vašeg partnera.

Recept za ljubav i srećan brak koji traje više od 50 godina, pročitajte OVDE.

Ali, ukoliko se ne dogovorite na vreme koliko često ćete posećivati rodbinu i kod koga ćete ići za koji praznik, može se desiti da se razvije depresija ili međusobna odbojnost. Čak iako se ne slažete sjajno sa porodicom svoje druge polovine, napor da se posete redovno održavaju su nešto oko čega svaki par treba da se potrudi, inače neizbežno dolazi do svađe.

Kako trošite novac

Iako je ključno da imate slično mišljenje oko toga kada treba štedeti, a kada trošiti, jednako je važno i KAKO trošite zajednički budžet.

"Kada odlučujete, to mora biti situacija koja odgovara i vama i partneru" - kaže psiholog Barbara Grinberg.

A savete kako da štedite novac zajedno, pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs