Ne sudite površno

Bogat muškarac: 3 razloga protiv veze samo zbog novca!

Ako idete za novcem, poručujete da ste i vi sami roba s cenom
Ljubav i zavođenje
19:04h Autor:
Bogat muškarac: 3 razloga protiv veze samo zbog novca!
Foto: Shutterstock

Svakako da je sa novcem život lakši, ali ne treba ići za njim po svaku cenu! Zbog toga to nije kvalitet po kom treba da ocenjujete budućeg ili sadašnjeg partnera.

"Ta dogma je zastarela i štetna", kaže Busisvi Dlamini, psiholog i stručnjak za veze i dodaje:

„Takva ideja proizilazi iz stava da su muškarci hranioci i da se njihova vrednost svodi na to koliko imaju u finansijskom smislu.“

Najgori muževi prema horoskopu - Tirani, džangrizala, cepidlake!

Postoji mnogo razloga zbog kojih činjenica da muškarac ima novca ne treba da vam bude vodilja u rasuđivanju da li ćete pristati na vezu sa njim, a ovo su tri najjača:

1. Ako idete samo za novcem, poručujete da ste i vi sami roba s cenom

Pridavati toliku važnost novcu u vezi može značiti da ćete sami sebe staviti u nezavidnu poziciju koja bogatom muškarcu može ići naruku. On će se lepo zabavljati dok vi plešete kako on svira i tretira vas poput komada nameštaja.

2. Danas vaš opstanak ne zavisi više od muškarca: zarađujte sami i izlazite s kim hoćete

Niko ne kaže da treba da izlazite s grebatorom, ali zabavljati se s nekim znači mnogo više, a to se ne svodi na partnerov bankovni račun. To što postoji mogućnost da sami rešite svoje egzistencijalne probleme otvara vam fantastičnu priliku da se u vezi bavite - emocijama. Zvuči samo razumljivo, ali duga je istorija onih koji su o tome sanjali.

Čisto gubljenje vremena - Zašto treba da prestanete da se vraćate istom muškarcu!

3. „Ima novca, znači vredi“

Kako biste se vi osećali da neko o vama donosi stav na tako površan način? Baš kao što to vi ne želite, ni muškarci ne žele i ne zaslužuju isto. Smešno je misliti da je neko, samo zato što dolazi iz bogate porodice, onaj koga bi bilo vredno zadržati kao partnera. Radije tražite dečka koji ima ambicije i želi da izgradi carstvo zajedno s vama.

Probajte, nemate šta da izgubite - Narodna verovanja za privlačenje novca!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs