Otkrivamo vam

Detaljni horoskop za narednih nedelju dana: Šta vam zvezde predviđaju do 29. avgusta!

Ovo je povoljan period za poslovne poduhvate, ostvarivanje kontakata i napredovanje u karijeri

Zanimljivosti
13:36h Autor:
Detaljni horoskop za narednih nedelju dana: Šta vam zvezde predviđaju do 29. avgusta!
Nedeljni horoskop: Od 22. do 29. avgusta, Foto: Profimedia

RAK

Narednih dana može biti previše osetljivosti, a kod nekih biće i dosta suza.  Neki pripadnici vašeg znaka mogu započeti nove veze i kontakte, ako se nalaze na putovanju. Putovanja donose nove prilike i šanse. Nemojte se truditi da vratite osobu iz prošlosti, jer razbacujete energiju, a ona nije uopšte zainteresovana. Morate da okrenete novi list.

Oni koji imaju partnera, treba da postave jasne granice šta dozvoljavaju u vezi, a šta ne.

LAV

Vaš vladar Sunce ulazi u Devicu i napraviće povoljne aspekte sa Saturnom i Uranom. 

Ovo može biti šansa za neku novčanu "gimnastiku", kao i poslovne planove. Oslonite se na iskustvo, ali budite i spemni za novine. Narednih dana treba da budete kao most između prošlosti i budućnosti tražeći dobar balans. Poslušajte savete iskusnijih i zrelijih, ali ne zatvarajte uši i za nove informacije.

Imate šansu mnogo razumnije i pametnije da delujete nego u prethodnom periodu.

DEVICA

Sunce ulazi u vaš znak, pa je vreme da i vi privučete pažnju na sebe i izađete iz anonimnosti. 

Zato, iskoristite naredni period, jer ćete osećati i mnogo više samopouzdanja i sigurnosti. Zaboravite malo na skromnost i pokažite svima sposobnosti koje imate, ali krenite bez velikog očekivanja. Idite i ne očekujte, radite i činite, ali ne očekujte.

Još uvek postoje smetnje u komunikaciji i razumevanju, mada ćete imati mnogo više prilika da dođete do osoba koje su vam potrebne.

Lav je prznica do smrti, Devica matoro gunđalo: Horoskop otkriva kakvi ćete biti u starosti!

foto: Shutterstock

VAGA

Lepe reči i osmeh ne treba da služe manipulacijama, na šta vas posebno upozorava naredni period.  U suprotnom, možete imati probleme sa partnerom, prijateljima i ljudima uopšte.

Nikog ne možete zadržati na silu, kao što niko ne može ni vas na silu da zadrži. Obratite pažnju na emocije, jer mogu dobiti neki oblik destrukcije i prisile. Možda je vreme da razmislite i o promenama, ali pod uslovom da potpuno zatvorite prethodne priče.

ŠKORPIJA

Većih i značajnijih promena neće biti u narednim danima. 

Stoga, potrebno je još da sačekate na svojih "pet minuta". Bilo bi dobro naredne dane da iskoristite za istraživanje i otkrivanje onoga što je od vas sakriveno. Zbog toga, budite što više povezani u komunikaciji sa drugim ljudima, ali istvoremeno, ne otrkrivajte sve karte.

Ako budete imali priliku za poslovno putovanje, nemojte ovu priliku olako ispustiti.

Trenutno se važni odgovori nalaze u prošlosti i potrebno je da po njoj kopate.

STRELAC

Vaš vladar Jupiter i dalje se nalazi u nepovoljnom aspektu sa Merkurom.  Što znači da nije najbolji period za sastanke, komunikaciju i razgovore o bitnijim temama. Planovi još uvek ne mogu da dobiju konačnu i stabilnu formu. Možda previše i pričate, ali nikako da kažete suštinu.

Osećate da vam drugi ljudi odvlače pažnju i energiju, pa nije dobar period za bilo koje aktivnosti koje podrazumevaju razmenu informacija i komunikaciju sa drugima.

JARAC

Fokusirajte se narednih dana na lične ciljeve i ambicije, jer će vaš vladar Saturn biti u povoljnom aspektu sa Suncem.  Ovo je dobar period za dobru saradnju sa uspešnim i uticajnim osobama. Iznesite jasno i glasno svoje poslovne ciljeve i planove. Poslušajte osobe koje predstavljaju autoritet, jer možete dobiti dobro usmerenje. Imaćete mogućnost da budete, na neki način, osvetljeni, što i ne bi bilo loše, jer će vam biti potrebno malo više samopouzdanja.

foto: Profimedia

VODOLIJA

Naredne dane iskoristite za postavljanje konkretnih i jasnih planova.  I vi možete da očekujete podršku od uspešnih, uticajnih ili autoritativnijih osoba, posebno ako se budete potrudili da budete u njihovom društvu.

Neki pripadnici vašeg znaka mogu imati neplanirane finansijske troškove, ako se nalaze na putovanju i odmoru. Drugi, mogu imati fatalan susret, negde daleko od mesta stalnog boravka.

RIBE

U vašem znaku će se dogoditi pun Mesec i emocionalna napetost može biti preterana. 

Pazite da ne budete previše agresivni tamo gde bi probleme mogli da rešite na miran način. Budite pažljivi sa činjenicama, primedbama i budite upoznati sa svim nedostacima bilo kakvog plana.

Tajni odnosi i namere mogu biti otkriveni. Međutim, vreme je za identifikaciju i prepoznavanje problema, ali sada imate priliku da razumete situaciju.

Mesečni horoskop za septembar 2018: Nikad teži period za čak 7 znakoova!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs