Otkrivamo vam

Detaljni horoskop za narednih nedelju dana: Šta vam zvezde predviđaju do 29. avgusta!

Ovo je povoljan period za poslovne poduhvate, ostvarivanje kontakata i napredovanje u karijeri

Zanimljivosti
13:36h Autor:
Detaljni horoskop za narednih nedelju dana: Šta vam zvezde predviđaju do 29. avgusta!
Nedeljni horoskop: Od 22. do 29. avgusta, Foto: Profimedia

U četvrtak, 23. avgusta, Sunce ulazi u analitičnu i praktičnu Devicu

Ovaj tranzit omogućava praktičnu primenu ideja i planova, ali ako i sami budete praktični. Ulaskom u Devicu, Sunce pravi veliki zemljani trigon sa Saturnom u Jarcu i Uranom u Biku.

Ovaj trigon pomaže kako bi mogli delovati stabilnije, posebno u okolnostima i situacijama koje su haotične. Biće prisutan potencijal za stvaranje osnove kako bi se unapredio započeti projekat. Naravno, postoji i uslov, a to je biti otovoren za nova iskustva (Uran), ali ne bi trebalo odbaciti i iskustva iz prošlosti (Saturn).

Veliki zemljani trigon omogućava uravnoteženost i upornost.

Sunce u Devici u trigonu sa Uranom u Biku

Aspekt je aktivan do 31. avgusta.

Ovo je povoljan period za tehničke i naučne discipline, programiranje i računarske tehnike, dok nove ideje otvaraju mogućnost da se unaprede ciljevi i planovi. Može se ostvariti dobit tamo gde se uopšte nije planiralo. Originalne i neobične ideje mogu dobiti podršku, pa je vreme da ih pošaljete i predstavite. Povoljan period za neformalne sastanke, napredak u neobičnim poslovima, javno predstavljanje, kao i konstruktivnu razmenu mišljenja i ideja.

Dolazi njihovo vreme: 3 horoskopska znaka kojima će jesen 2018. biti najbolja u životu!

foto: Shutterstock

Sunce u Devici u trigonu sa Saturnom u Jarcu

Aspekt je aktivan do 31. avgusta.

Ovaj tranzit povećava poslovne i profesionalne ambicije. Važno je obratiti pažnju i na tradicionalna pitanja, obaveze i poštovanje rokova. Za neke osobe, ovo je vreme kada se lako prepoznaju karijerni i profesionalni ciljevi. Dobar period za administrativne poslove. Uspeh u poslu može da se postigne, ali samo uz disciplinu i sposobnost preuzimanja lične odgovornosti. Potražite savete od starijih, iskusnijih i mudrijih ljudi.

Tranzit je povoljan za uspostavljanje dobrih odnosa i kontakata sa rukovodstvom i uticajnim ljudima.

Venera u Vagi u kvadratu sa Plutonom u Jarcu

Aspekt je aktivan do 30. avgusta.

Osećanja su mnogo intenzivnija i pojačava se potreba za intimnošću. Prisutna je želja za posedovanjem, međutim, biće teško zadovoljiti ovakvu želju. Nepovoljan aspekt između ove dve planete donosi konflikte, svađe i dramatične situacije u bliskim odnosima.

U prvi plan izbijaju pitanja kontrole i moći, kao i ucene, ljubomora i manipulacije. Moguća su prislina razdvajanja i odvajanja. Potreba za prekidanjem starih odnosa, ali i izgradnjom novih u narednim danima dobija na značenju.

Ako budete započeli vezu pod uticajem ovog aspekta, potrebno je da budete obazrivi, jer iz ovakvih "fatalnih veza" najčešće dolazi do loših završetaka.

Obratite pažnju na ličnu imovinu, jer postoji mogućnost krađe i finansijskih manipulacija. Ovo su poteškoće sa zajedničkim finansijama, porezom, dugovanjima, nasledstvom, alimentacijom i novčanim kaznama.

Postoji opasnost od prevara, iznuđivanja i intriga, pa treba biti pažljiv i ne prihvatati nikakve sumnjive poslove.

Ključ za kvalitetan ljubavni život: Ne smeju vam posao i obaveze postati prioritet!

foto: Profimedia

OVAN

Za vas nema značajnijih i većih promena, jer je Mars i dalje retrogradan u znaku Jarca.  Dakle, problemi i brige i dalje ostaju u fokusu u vašem okruženju. Ako niste do sada poslušali savet, možda imate još vremena, a to znači da budete maksimalno strpljivi i prizemljeni. Ručna kočnica i dalje mora biti upotrebljiva, jer je vreme za osluškivanje, tiho praćenje, preispitivanje i analiziranje.

Dobro će vam doći osamljivanje i povlačenje iz bilo kakve gužve.

BIK

Budite oprezni, posebno u poslovnom okruženju, jer će vaš vladar Venera u šestom prirodnom polju biti u nepovoljnom aspektu sa Plutonom. Moguće su intrige, ucene, gubici i prisline situacije. Gledajte da budete što hladnije glave, jer će vaše emocije biti prilično pojačane i uzburkane. Zbog toga, postoji mogućnost i ljubavnih problema.

Čuvajte se posesivnosti i ljubomore. Ne možete ništa potpuno da posedujete.

BLIZANCI

Vaš vladar je krenuo direktno u znaku Lava, ali i dalje ima nepovoljan aspekt sa Jupiterom u Škorpiji.  Dobro procenite svaku situaciju i ne dozvolite da vam važni detalji promaknu. Ako idete na važne i bitne razgovore, dobro se raspitajte o svemu. Ne dozvolite da vam propadnu planovi, jer niste bili dovoljno obavešteni. Još uvek previše očekujete od kontakata sa drugim ljudima. Fokusirajte se na porodične i privatne kontakte i komunikaciju.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs