Stručnjaci otkrivaju

Ključ za kvalitetan ljubavni život: Ne smeju vam posao i obaveze postati prioritet!

Posao i obaveze važan su deo naše svakodnevice, ali ako vam postanu najvažnija stvar u životu, onda nemate vremena za ono što stvarno želite i što vam je potrebno, a to je ljubav 

Ljubav i zavođenje
09:49h Autor:
Foto: Profimedia

Američki terapeut Džejms Alen Hanarhan autor je knjige "Život ljubavi: Kako stvoriti vezu koju želite". Ovaj stručnjak za veze pomaže ljudima da ostvare kvalitetan ljubavni život, a ima i 2 saveta za žene koje u svoj život žele da privuku kvalitetnog muškarca.

 

1. Prestanite da zanemarujete svoj privatni život

 

Posao i obaveze važan su deo naše svakodnevice, ali ne smeju da postanu prioritet. Kada nam ono što "moramo" postane najvažnija stvar u životu, onda nemamo vremena za ostvarivanje onoga što stvarno želimo i trebamo, a u to spada i ljubav.

 

Ne zapostavljajte prijatelje, hobije, omiljene opuštajuće aktivnosti, jer ćete jedino tako naučiti da kažete DA pozitivnim stvarima i pozitivnim ljudima. Ako smo nezadovoljni svojim životom, lakše ćemo pristati na odnose koji nas ne zadovoljavaju i čine nesrećnima. Nikada ne pristajte na manje od onoga što zaslužujete.


Ključ za lepši život: Evo zašto je potrebno da odvojite vreme za sebe!

foto: Profimedia

2. Naučite da prihvate

 

Nemojte stalno da insistirate na tome da sve plaćate same ili stalno delite račun, nemojte da odbijate kavaljerske gestove poput otvaranja vrata ili pridržavanja kaputa. Sve ovo možda vam se sada čini kao nevažno, ali muškarci na ovaj način iskazuju svoju privrženost i ljubav. Oni vole da se osete da su vam potrebni, vole da daju i da budu junaci, pa će prihvatanje njihovih znakova pažnje učvrstiti njihove osećaje prema vama.

 

Džejson Stejtem i Rouzi Hantington-Vajtli: Najlepši par Holivuda zasenio sve ostale na crvenom tepihu! (FOTO)

foto: Profimedia

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...