Otkrijte

Nikada neće priznati: 3 najveće tajne koje žene kriju od svojih partnera!

Ako i postoji najmanja sumnja da neće s odobravanjem da gleda na njeno iskustvo, žena će ga prećutati

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Shutterstock

Čak i u najskladnijoj vezi postoje tajne koje žena nikada neće da otkrije svom muškarcu. Ma koliko ga volela, neke stvari je teško prevaliti preko jezika, bilo da se radi o strahu od osude ili jer želi drugu osobu da poštedi neprijatnih saznanja.

1. Spavale su s više muškaraca nego što njihov muškarac misli

Ako muškarac upita svoju bolju polovinu sa koliko ih je pre nega bila, svaka treća će slagati i umanjiti brojku. Žene ne vole da govore o svojim prethodnim vezama.

Ako muškarci zaista žele da saznaju ko se skriva u njenoj prošlosti, moraće pošteno da se potrude, kaže stručnjak za prevare u vezama doktor psihologije Tim Kol. Ako i postoji najmanja sumnja da neće s odobravanjem da gleda na njeno iskustvo, žena će ga prećutati.

U vezi ste sa pravom osobom: Ovi neočekivani znakovi to pokazuju!

foto: Shutterstock

2. Glume orgazme

Čak 48 posto ispitanih žena priznaje da je glumilo orgazam. Tu i tamo ih to čini 35 posto, svaki drugi put 16 posto, dok svaka dvadeseta žena uvek glumi orgazam.

Prema istraživanju provedenom 2011. godine, 63 posto žena koje glume orgazam nisu inicirale seks, a 29 posto ih uopšte nije želelo snošaj. Dakle, one jednostavno žele da ih skinu s dnevnog reda. 3. Održavaju kontakte s bivšima

Prema istraživanjima objavljenim 2010. godine gotovo 75 posto ispitanika održava kontakte sa svojim bivšim seksualnim partnerima, najčešće putem društvenih mreža. Znakovi upozorenja su brzo zatvaranje prozora na ekranu ili zaklapanje laptopa u trenutku kada on uđe u prostoriju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...