Otkrijte

Svi imamo pozitivnu i negativnu stranu: Horoskop otkriva koja će preovladati kod vas!

Čak i novčić ima dve strane, a isto tako je i sa svim ljudima. Svi mi imamo dva različita dela ličnosti u sebi, pozitivnu i negativnu

Zanimljivosti
Autor:
Svi imamo pozitivnu i negativnu stranu: Horoskop otkriva koja će preovladati kod vas!
Foto: Shutterstock

Vaga

Vage su ljubazne i brižne osobe, koje žele da vode miran život. Žele da sačuvaju stabilnost u životu. Pak, tu dolazi do problema, jer to nije uvek moguće. Iako je kloniti se sukoba dobra stvar, nekad je potrebno i sukobiti se, kako ne biste postali žrtva drugih i svoje sopstvene prirode.

Škorpija

Škorpije su dovitljive i duhovite osobe koje pokreću dobru atmosferu u društvu. Vole nezavisnost, slobodu i vrlo su strastvene. Ipak, nekad umeju biti vrlo bezobrazne i osvetoljubive. Mrze izdaju i provokacije i tada će sve učiniti da se osvete.

Za njih ste otvorena knjiga: Horoskopski znakovi sa najjačom intuicijom!

foto: Shutterstock

Strelac

Ljudi u ovom znaku su neustrašivi avanturisti, sa kojima je uvek zabavno. Vrlo su intenzivne i pronicljive prirode. Ipak, nisu dobre u fokusiranju na samo jednu stvar. Imaju kratak fitilj i iznerviraju ih male stvari. Kada su ljuti, zaboravljaju na sve svoje granice.

Jarac

Najveći radnici od svih, teže ka bogatstvu i uspehu, vrlo su logični i inteligentni. Oni su vizionari i dobre vođe. Najveći značaj pridaju poslu i nekad mogu postati nadmeni i opsednuti sobom i svojim uspehom. Njihova nekompromisna priroda može ih dovesti do mnogih problema u životu.

3 reči koje najbolje opisuju vaš horoskopski znak: Bik je pouzdan, Lav zavodljiv, a Vaga neodlučna!

foto: Shutterstock

Vodolija

Vodolije su vrlo interesantne i zabavne ličnosti. Vole putovanja i da upoznaju nove ljude. Sve novo i izazovno ih jako uzbuđuje. Oni su nežnog srca i zato su uvek voljeni. Ipak, nekad se mogu ponašati vrlo rezervisano ili mogu odati tajne. Nihova nepredvidiva priroda i praktičan pristup može iznervirati druge.

Ribe

Ribe su slične Raku. Vole druge i brinu za njih. Dobri su prijatelji i ljubavnici. U vezama su odani i puni podrške. Ipak, nekad ne prihvataju realnost tako lako i teško se nose sa problemima. Ipak, iako imaju sve strane, uspevaju da ih pomire, baš kao i ostali znaci, te na kraju ipak uspe da reši sve probleme.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs