Šta kaže za vas?

3 reči koje najbolje opisuju vaš horoskopski znak: Bik je pouzdan, Lav zavodljiv, a Vaga neodlučna!

Ribe se zbog svoje stidljivosti mogu učiniti pomalo hladnokrvnim. One su introvertne, što znači da ćete morati da se potrudite oko njih, ako želite da ih bolje upoznate

Zanimljivosti
12:36h Autor:
3 reči koje najbolje opisuju vaš horoskopski znak: Bik je pouzdan, Lav zavodljiv, a Vaga neodlučna!
Foto: Shutterstock

Vaga: otvorena, ženstvena, neodlučna!

Ovaj horoskopski znak impresionira svojom ženstvenošću i neverovatnim komunikativnim veštinama. Ljudi jednostavno vole biti oko nje! Zainteresovana je za umetnost, modu i svaki vid luksuza. Vage su duhovite i izrazito inteligentne. S obzirom da ih mnoge stvari nadahnjuju, ponekad mogu biti poprilično neodlučne.

Škorpija: tajanstvena, atraktivna, glamurozna!

Škorpije su tajanstvene, što ih čini neverovatno atraktivnim! Imaju misterioznu energiju koja pobuđuje znatiželju drugih ljudi. Oni su jako sigurni u sebe i ono što rade. Ponekad mogu biti bezrazložno sumnjičavi prema drugima, strahujući od njihovog nepoštovanja.

Veliki prolećni horoskop za 2018: Zahtevno vreme je pred nama!

foto: Shutterstock

Strelac: energičan, otvoren, hrabar!

Strelac će uvek poslušati šta imate da kažete. On je otvoren i ima veliko srce, što mu omogućava izgradnju neverovatnih odnosa s ljudima. Slobodnog su duha, vole putovanja i poznanstva sa novim ljudima. S obzirom da vole da kažu sve što im padne na pamet, ponekad nenamerno povrede ljude oko sebe.

Jarac: duhovit, tvrdoglav, odlučan!

Jarac je izuzetno duhovit, što ga često izvlači iz neugodnih situacija. Svoj sarkazam koriste kako bi se približili ljudima i što bolje ih upoznali. Pomalo su tvrdoglavi, no to im daje veliku snagu. Jarac će učiniti sve kako bi postigao svoje ciljeve!

Provalite ga odmah: Horoskop otkriva po čemu je sjajan, a po čemu dosadan!

foto: Shutterstock

Vodolija: kontradiktorna, drugačija, saosećajna!

Vodolije vole da protivreče drugima. U jednom trenutku su izuzetno otvorene i pristupačne, dok su u drugom kao usamljeni vukovi. Njihovu tajanstvenost je ponekad teško razumeti i to je ono što ih izdvaja iz gomile. Vole pomagati drugim ljudima.

Riba: ponizna, osetljiva, altruistična!

Ribe se zbog svoje stidljivosti mogu učiniti pomalo hladnokrvnim. One su introvertne, što znači da ćete morati da se potrudite oko njih, ako želite da ih bolje upoznate. Jednom kada se otvore, shvatićete koliko su brižne i pune ljubavi. Ribe imaju izražen smisao za muziku i umetnost. Osetljiva su i nežna bića koja vole da pomažu drugima. Lako padaju u depresiju jer često razmišljaju o vlastitim i tuđim negativnim iskustvima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs