Astro iznenađenje

Novembar sprema veliki novac: Tri znaka će plivati u parama!

Da li ste među ovim srećnicima?

Zanimljivosti
Autor:
Novembar sprema veliki novac: Tri znaka će plivati u parama!
Foto: Shutterstock

Ako ste među tri znaka koja u novembru imaju najviše šanse da se obogate – blago vama. Ako niste – bar znate od koga ćete moći da pozajmite novac.

Ovan

Možda vam je početak jeseni, pod uticajem Marsa i Venere, pretrpan poslom, ali i uživate u plodovima svog rada. Od viška glava ne boli, a sa novim poslovnim projektima stiže i uvećana zarada i stabilnost na polju finansija.

Ukoliko se bavite trgovinom, poslovima u vezi sa transportom, ali i pravnim poslovima, ovo će biti period manje tenzije, ali i velikih prilika za napredovanje.

Tokom novembra stiže veliki uspeh, posebno onim Ovnovima koji se bave rizičnim poslovima, finansijama i ulaganjima. Ipak, savet je da dobro razmislite kada pozajmljujete novac drugima, posebno Blizancu i Lavu.

Mesečni horoskop za novembar 2017: Prognoze nisu dobre, jedan znak srlja pravo u propast!

foto: Shutterstock

Devica

Venera i Mars iz vašeg znaka donose vam pozitivna dešavanja na polju posla, a ukoliko imate svoj biznis ovo će biti period procvata.

Jupiter je već godinu dana u vašem polju finansija i mnogim Devicama doneo je uvećanje prihoda, ali i promene izvora zarada. Moguće je da ste trošili dosta i to posebno na lepe stvari i ulepšavanje.

U novembru mnogima od vas moguće je potpisivanje novog ugovora koji uključuje i veću zaradu. Od 7. do 15. novembra biće idealan period da rešite neko pravno pitanje, ali i da kupite nešto o čemu odavno maštate.

Devica jedno misli, drugo govori, treće radi: 3 reči su dovoljne, ovo je najkraći horoskop na svetu!

foto: Ilustracija / Profimedia

Vaga

Za većinu Vaga jesen je donela mnogo posla u tajnosti ili nekoj vrsti izolacije i pripremanje za lepe promene koje im donosi kraj godine.

Iza vas je godina Jupiterovog boravka u vašem znaku. Bili ste miljenici zvezda, a period ispred vas neće biti ništa manje dobar. Kupite nove i velike novčanike jer će narednih godinu dana biti period velike zarade. Već od 4. do 18. novembra osetićete čari ovog tranzita i uz Veneru u vašem polju novca dobiti povišicu.

Neki dug će vam biti vraćen, a ovo je i idealan period i za pozajmice i kredite.

Nova poslovna ponuda preko Strelca ili Blizanca već u startu obećava posebno ukoliko je reč o pravnim i administrativnim poslovima, ili saradnjama u vezi sa umetnošću i javnosti.

Horoskop ženstvenosti otkriva: Da li u tvojim venama teče damska krv!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs