Astrologija otkriva

Mesečni horoskop za Raka: Izvesni su finansijski dobici i uspeh!

Moguće su poslovne ponude preko Lava ili Vodolije u periodu od 7. do 20. aprila. Obavezno ih prihvatite

Lifestyle
Autor:
Mesečni horoskop za Raka: Izvesni su finansijski dobici i uspeh!
Foto: Shutterstock

POSAO I FINANSIJE

Početkom meseca, već oko 1. aprila, pun mesec iz astrološkog polja ugovora, Rakovima može doneti neki novi ugovor ili ponudu za partnerski posao sa Devicom, Bikom ili Jarcem. Ipak, do 10. aprila savetuje se da dobro obratite pažnju, posebno kod potpisivanja važnih ugovora, papirologije i administrativnih poslova, jer retrogradni Merkur može praviti zavrzlame.

Do 15. aprila bi trebalo da obratite pažnju na odnose sa autoritetima i uopšte sa osobama na poziciji, jer su moguća nerazumevanja sredinom meseca. Finansijski dobici i uspeh u timskom radu su izvesni, a moguće su i poslovne ponude preko Lava ili Vodolije u periodu od 7. do 20. aprila. Obavezno ih prihvatite.

Do sada nepoznati horoskop: 5 tajni koje niste znali o svakom znaku!

foto: Shutterstock

LjUBAV

Već 1. aprila Rakovi će doživeti promene na emotivnom planu, kada se pun mesec nađe u njihovom astrološkom polju emocija i intime. Rakovima u vezi ovakav aspekt može doneti promene unutar porodice, a mnogim Rakovima u braku i želju za proširenjem porodice. Veoma će vam prijati ulazak Venere u znak Bika od 2. aprila. Doneće vam pozitivna dešavanja na polju ljubavi, a vaši odnosi će se stabilizovati.

Ukoliko ste imali nekih nesuglasica u martu sa partnerom, sada ćete ih uz malo truda rešiti, posebno ukoliko je vaša srodna duša u znaku Škorpije, Ribe ili Bika. U periodu od 5. do 19. aprila biće odlični aspekti Venere sa Marsom i Plutonom, pa većini Rakova može doneti novu ljubav preko prijatelja ili na nekoj zabavi.

Oko 24. aprila Venera ulazi u vaše polje tajni, pa ćete postati misteriozniji, a moguća su i neka emotivna dvoumljenja.

(Aleksandra Grujić, mycupoftea.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs