Astrologija otkriva

Mesečni horoskop za Ovna: Moguća je rizična ljubavna veza sa nadređenim!

Većini slobodnih Ovnova vratiće se neka vrsta prošlosti ili osoba koju su davno zaboravili u znaku Jarca, Vodolije ili Ribe

Lifestyle 28.03.2018. - 10:25h Autor: mycupoftea.rs
Foto: Shutterstock

POSAO I FINANSIJE

 

Retrogradni Merkur do 15. aprila mnogim Ovnovima može usporiti neku poslovnu saradnju ili izvršavanje nekog važnog poslovnog cilja. Dobro proverite sve ugovore koje potpisujete, kao i sve detalje koje se dogovorite sa vašim poslovnim partnerima posebno ukoliko je reč o Škorpiji ili Jarcu.

Pod uticajem Venere iz vašeg polja finansija koji će praviti odlične aspekte sa Marsom i Plutonom od 7. do 22. aprila očekujte uspeh na polju finansija. Ovo će biti ključni period za vašu karijeru: moguća su napredovanja, ali i nove poslovne ponude koje bi trebalo da prihvatite.

 

Nakon 24. aprila Venera ulazi u vaše astrološko polje putovanja i komunikacije, pa su moguća poslovna putovanja i potpisivanje nekih novih poslovnih ugovora.

 

Tibetanski horoskop otkriva sve: Drevna filozofija pokazuje kakvi ste na osnovu godine rođenja!

foto: Shutterstock

LjUBAV

 

Početkom aprila, posebno u periodu od 1. do 3. Ovnovi neće biti specijalno raspoloženi za ljubav, već će osećati neka ograničenja i kočnice na polju emocija. Mnogi od vas, posebno pripadnice lepšeg pola ovog znaka, mogu upoznati veoma važnu osobu preko posla ili ući u rizičnu vezu sa nadređenim.

Većini slobodnih Ovnova vratiće se neka vrsta prošlosti ili osoba koju su davno zaboravili u znaku Jarca, Vodolije ili Ribe. U periodu od 6. do 19. aprila Venere su u odličnom aspektu sa Marsom i Plutonom. Doneće vam stabilnost na polju emocija, posebno onima koji su u dugim vezama. Mnogima od vas koji ste slobodni u ovom periodu desiće se veoma zanimljiva ljubavna priča preko posla sa osobom u znaku Device, Vage ili Bika.

 

Oko 24. aprila planeta ljubavi prelazi u znak Blizanca, tj. u vaše astrološko polje komunikacija tako da će u ovom periodu mnogi slobodni Ovnovi na kraćem putu upoznati neku veoma važnu osobu u znaku Lava ili Strelca.

 

(Aleksandra Grujić, mycupoftea.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs