Astrologija otkriva

Mesečni horoskop za Blizance: Jako veliki uspeh na poslovnom planu!

Od 6. do 18. aprila Venera će sa Marsom praviti dobre aspekte na astrološko polje finansija Blizanaca

Lifestyle
Autor:
Mesečni horoskop za Blizance: Jako veliki uspeh na poslovnom planu!
Foto: Shutterstock

POSAO I FINANSIJE

Već 1. aprila Blizanci će dobiti nalet kreativnosti tako da će svi oni koji se bave poslovima u vezi sa estetikom, uživanjem ali i poslovima vezanim za decu, imati puno uspeha do 5. aprila, dok retrogradni Merkur iz vašeg astrološkog polja druženja i prijateljstva može pomutiti neke poslovne saradnje i planove.

Od 6. do 18. aprila Venera će sa Marsom praviti dobre aspekte na njihovo astrološko polje finansija. Blizanci tada mogu dogovoriti neke tajne poslove ili postići jako veliki uspeh u svemu što je u vezi sa ulaganjem, kreditom, pozajmicom i finansijama.

Takođe, u ovom periodu Blizanci će vraćati neki dugove ili izmiriti sve obaveze koji su imali. Ovaj period bi trebalo da iskoriste da budu što disciplinovaniji sa novcem, pa čak i da pokrenu neke mere štednje. Oko 24. aprila, kada Venera pređe u njihov znak, osećaće se mnogo bolje i neopterećeno, pa će i novac sam dolaziti. Najbolja zarada biće od trgovine i poslova u vezi sa komunikacijom i transportom, ali i preko onlajn poslova.

Kome je bogatstvo zagarantovano, a ko će se mučiti: Horoskop otkriva!

foto: Shutterstock

LjUBAV

Početkom aprila u vašem astrološkom polju ljubavi i zabave naći će se pun mesec koji će vam doneti fokus na emotivni segment života. Pod uticajem Venere i Urana, Blizanci u april ulaze poprilično uzbuđeni, s obzirom na to da planeta ljubavi i uzbuđenja obrazuje aspekt konjukcije u kojem Blizanci mogu doživeti neki stres ili promenu. Oni u vezi mogu razmišljati i o raskidu.

U periodu od 5. do 18. aprila Venera iz vašeg polja tajni i Mars iz astrološkog polja strasti praviće aspekte tako da se mnogi Blizanci mogu naći u nebranom grožđu između dve vatre, ali i jednog Strelca, Blizanca ili Vage. Ovo su sudbinski aspekti i ukoliko budu rizikovali i prepustili se emocijama, mogu uživati u velikoj ljubavi. Krajem aprila, tačnije posle 24. Venera prelazi u vaš znak Blizanaca, pa ćete se osećati mnogo poletnije, lepše i lepršavije.

(Aleksandra Grujić, mycupoftea.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs