Podjednako graciozna i neodoljiva

Šarm žene Vage kao najjače oružje: Evo zašto muškarci lude za njom!

Ona je savršeno prirodna i uvek samo svoja, pa ipak će sve muške oči da se zaustave na njoj kad im svojom gracioznošću uplovi u vidno polje
Lifestyle
16:52h Autor:
Foto: Profimedia

Ženu Vagu prepoznaćete po eleganciji kojom zrači svako njeno kretanje i svaki pokret. Ona je savršeno prirodna i uvek samo svoja, pa ipak će sve muške oči da se zaustave na njoj kad im svojom gracioznošću uplovi u vidno polje.

 

Ako ste i vi žena Vaga, onda za vas imamo malu tajnu: iz iskustva znamo da muškarci jednostavno polude kad upoznaju nekog tako ženstvenog kao što je to slučaj s Vagom! Vaš šarm i zarazan osmeh neodoljiv su mamac i neoprezni pripadnici jačeg pola bi mogli začas da se nađu uhvaćeni u vašu mrežu – a da i ne znaju šta ih je snašlo.

 

Da li znate da su kao Vage rođene Gvinet Paltrou, ali i Monika Beluči? Jedna nežna i tiha, onakva kako smo kao deca zamišljali dobre vile, a druga strastvena kao da je sva sastavljena od vatre i leda! Pa ipak, uprkos svim razlikama, na prvi pogled se vidi da su podjednako graciozne i neodoljive. Da, dragi muškarci – to su vam žene Vage!

 

3 najljubomornija horoskopska znaka: Potpuno će vas uništiti!

 

Šarm žene Vage

 

Vratimo se još malo na vaš šarm: budite iskreni i priznajte da ga ponekad koristite kako biste lakše postigli neki cilj, zar ne? Rekli bismo vam da to nije lepo, ali ko da se ljuti na vas kad jednim pogledom znate da omekšate svakog sagovornika! Vi nikada nećete na agresiju da odgovorite još jačim napadom, radije ćete svojom dražesnom energijom da umirite sagovornika i razgovor vratiti u mirnije vode. Kako i vi imate granicu preko koje ne dozvoljavate da vas guraju, onda ćete izbegavati primitivne i glasne ljude – oni nisu vaše društvo i loše ćete se osećati uz njih.

 

Svoje stavove nećete nametati drugima niti ćete ih se grčevito držati do poslednjeg daha: u vama postoji snažna crta saosećanja i želje da iskreno shvatite šta pokreće druge ljude. Ako otkrijete da razmišljaju drugačije nego vi, nećete ih bez razmišljanja proglasiti glupima i pokušati da ih uverite u svoje stavove, nego ćete razmisliti da nisu ipak oni u pravu? Da, žene Vage se ne stide da priznaju da su ponekad pogrešile, i po toj svojoj karakteristici su zaista u manjini.

 

Idealne ovce za šišanje: Tri najveće naivčine u horoskopu!

 

Žena Vaga u ljubavi

 

U ljubavi žena Vaga igra otvoreno i bez skrivenih aduta u rukavu, a isto traži i od svog dragog. Kad voli, spremna je da se da bez ikakve zadrške – ali drage Vage, pripazite ipak, jer nisu svi ljudi kao vi! Lako bi moglo da se dogodi da vašu iskrenost proglase naivnošću i povrede vas.

 

Žena Vaga se dobro oseća u dugim, smislenim vezama – mnogo bolje nego u nekakvim prolaznim avanturama koje ne vode nikuda. Ipak, i u najčvršćoj vezi tražiće malo prostora za sebe. Zbog snažnog smisla za pravdu Vaga će istu slobodu davati i svom partneru. Od njega će tražiti da bude pravi muškarac, a ona će mu biti najveća podrška koju uopšte može da zamisli.

 

Jednom kad bude imala decu, žena Vaga će biti odlična i brižna majka. Ako se pak pojave problemi, pokazaće i svoju čvrstu stranu – jer kad zagusti ona odnekud izvuče snagu koje inače ni sama nije svesna!

 

Kakva vam je porodica suđena: Horoskop otkriva osobine znakova kao partnera i dece!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...