Astrologija otkriva

Spolja hladna, a zapravo veoma senzibilna: Ovaj horoskopski znak je ljubomoran i posesivan!

Ako je uverena da se neko prema njoj loše poneo, ili da je povredio njenu dobronamernost, to mu žena Bik nikada nećete oprosti. Veliko je zlopamtilo
Lifestyle 12.05.2016. - 14:23h Autor: horoskopcentar.com
Foto: Thinkstock

Stojite čvrsto na zemlji, i volite sve ono što je postojano i opipljivo. Sanjarenje nije za Vas – Vaš osećaj za praktičnost je snažniji od želje za begom od realnosti. Nikad ne verujete slatkim obećanjima, kojekakvim iluzijama i fantazijama.

 

Bik nikad ne zaboravlja

 

Dobar ste i veran prijatelj, ali odanost tražite i od suprotne strane. A šta ako Vas neko izneveri? Tada nećete burno da reagujete jer su Vaše reakcije polagane i manje vidljive, ali zato beskrajno duboke. Ako ste uvereni da se neko prema Vama loše poneo, ili da je povredio Vašu dobronamernost, to mu nikada nećete oprostiti. Veliko ste zlopamtilo.

 

Od njih očekujte samo najgore: Najveći neprijatelji prema horoskopu! (1. deo)

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Niste pristalica promena i preokreta, ni bilo čega što može da poremeti ustaljeni tok vašeg života ili – još gore! - dovesti u opasnost Vaš komfor. Držite se svojih principa, toliko tvrdoglavo da se to graniči s predrasudama. Zato se često oglušujete na tuđe savete i upozorenja. Tvrdoglavo nastavljate po svom, čak i onda kad sve govori u prilog suprotnim teorijama. Vama to nije važno!

 

Vaša sklonost prema komforu ponekad prerasta u pasivnost i lenjost. Ali takvi ste! Ne volite previše komplikacija, kao ni bezrazložnu užurbanost i bezglavost. To nije Vaš stil.

 

Horoskop otkriva kakva si ljubavnica: Sve zapisano onako kako jeste, nema prevare!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

 

Žena Bik u ljubavi

 

Ljubav igra veliku ulogu u Vašem životu. Za Vas ona nije sinonim strasti, bura, razdiranja ili romantizma, već nežnosti i uživanja. Kako ste pristalica ustaljenih formi i svega onog što se odnosi na materijalnu stvarnost, kod muškarca Vas pre svega privlači njegov fizički izgled. Šta se krije iza njegove spoljašnjosti – otkrivaćete kasnije.

 

Kad upoznate osobu koja Vam se sviđa krenućete u osvajanje, iako i Vi želite da se osetite osvajanom. Razdoblje posmatranja i procenjivanja kod Vas dugo traje (ponekad i predugo). To nije iznenađujuće, jer odluke donosite nakon dugog i zrelog razmišljanja – pa čak i one u vezi sa ljubavlju.

 

Ovaj horoskopski znak je prava dobrica čak i na svoju štetu: Blago vama ako ih imate kraj sebe!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

 

Iako izgledate kao hladna osoba, u suštini ste veoma senzibilni. Ne vezujete se lako. Ljubav u vašem srcu sporo sazreva, i zavisiće od nežnosti i topline koju osećate (ili ne osećate) od strane partnera.

 

Iako nerado pokazujete osećanja u javnosti, vrlo ste isključivi i ljubomorni - pa čak i posesivni! Ne podnosite prisutnost druge žene, bila to makar i koleginica Vašeg partnera. U toj borbi ste vrlo vešti: isplešćete mrežu oko voljenog muškarca i istisnuti sve druge žene iz njegovog života.

 

A ako on ipak Vas prevari? Vratićete žestoko, kako samo Vi to znate!

 

Gde ona stane, tu trava ne raste: Ovaj horoskopski znak je fatalan po muški rod!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...