Saznajte

Horoskop otkriva kakva si ljubavnica: Sve zapisano onako kako jeste, nema prevare!

Vodolija je nesvakidašnja i očaravajuća ljubavnica, dok je Lavica energična i temperamentna
Ljubav
03:18h Autor:
Horoskop otkriva kakva si ljubavnica: Sve zapisano onako kako jeste, nema prevare!
Foto: Shutterstock

Ovan

Žena Ovan je temperamentna i erotična. Uzbuđuju je ljubavne avanture i eksperimentišu u krevetu. Uvek diktira tempo u krevetu i voli poze u kojima je dominantna. Ljubav i seks su za nju odvojene kategorije, kad je seks u pitanju tačno zna šta želi, uživa u predigri i svakom delu partnerovog tela a sklona je i preterivanju.

Bik

Žena Bik je strastvena i romantična. Odlično vlada umećem ljubavnog i seksualnog zavođenja, a uzbuđuju je dugi i strastveni poljupci i dodiri. Kako bi ostvarila seksualni vrhunac mora biti potpuno oslobođena i puna samopouzdanja. Preferira poze na leđima i kolenima i duge predigre.

Blizanac

Žena Blizanac traži osobu koja joj može pružiti intelektualno i seksualno zadovoljstvo. Obožava avanturu ili da se tako oseća kada je seks u pitanju. Uzbuđuje je glas i pojava, a kada je u krevetu spremna je na sve akrobatske poze kako bi došla do vrhunca.

Ovaj horoskopski znak je prava dobrica čak i na svoju štetu: Blago vama ako ih imate kraj sebe!

Rak

Žena Rak je romantična ljubavnica koja se istinskom užitku prepušta tek kad oseti da je voljena. Obožava nežnost i dugu maštovitu predigru. Pogled i nežni poljupci njene su slabosti a seksualni vrhunac gleda kao čin predaje pa joj je za njega potrebno i emotivno vezanje.

Lav

Žena lavica je energična i temperamentna. Vrlo je zahtevna ali i velikodušna ljubavnica. Seksualni apetit joj je vrlo naglašen a u seksu se izmenjuju energičnost i nežnost. Sposobna je odvojiti emocije i seks a njene omiljene poze su one u kojima može pokazati svoju seksualnu dominaciju.

Devica

Žena ovog horoskopskog znaka na prvi pogled je stroga i pristojna. Ali do oslobođenja njenih emocija dolazi se uz strpljenje i ljubav. Stil i tehnika u seksu joj je vrlo važna, traži umerenost u svemu i pazi na svaki detalj.

Vaga

Žena Vaga uživa u igri zavođenja i dobro poznaje razne "ljubavne čarolije" za osvajanje partnera. Vrlo je zahtevna u krevetu i očekuje poseban tretman. Preferira otmene stilove i maštovite poze. Na seksualne maštarije je navode izlivi nežnosti i strastveni poljupci.

Škorpija

Žena Škorpija je kraljica transformacije. U trenutku se od nežne zavodnice pretvara u strastvenu ljubavnicu a može biti i tajanstvena i emotivna u isto vreme. Može razdvojiti emocije i seks ali u onome što odabere uvek daje maksimum. Sjajna je ljubavnica i poseduje neverojatnu strast. Obožava izazove koji joj podižu adrenalin.

Do sada nepoznati horoskop: 5 tajni koje niste znali o svakom znaku!

Strelac

Žena Strelac je temperamentna, impulsivna i po potrebi provokativna. Tačno zna šta traži u krevetu i veoma je originalna. U njenom ponašanju se nazire potreba za pustolovinom, dominacijom i uzbuđenjem. Ponekad deluju neukrotivo, ali u potpunosti se prepuštaju ljubavnom uzbuđenju dok god nema rutine i klasičnosti.

Jarac

Žena Jarac ima visoke kriterijume u krevetu i stalno povećava listu zahteva. Pri izražavanju osećaja je stroga i suzdržana ali zna biti i emotivna kada oseti maksimalnu sigurnost. Na strpljiv i siguran način dolazi do onoga što želi u seksualnom odnosu. Voli klasične poze.

Vodolija

Žena Vodolija je nesvakidašnja i očaravajuća ljubavnica koja ponekad nije ni svesna svoje erotičnosti. Obožava intelektualnu stimulaciju. Za nju seks predstavlja spoj neobičnog emotivnog i erotskog iskustva. Voli eksperimente u krevetu i stojeće poze.

Ribe

Žena u znaku Ribe je romantična i u potpunosti se prepušta svojim osećajima. Emotivni zanos kod nje oslobađa erotske fantazije. Uzbuđuju je poze na boku pune nežnosti i dodira. Njena mašta izlazi iz standardnih okvira pa tako i seks sa njom predstavlja ostvarenu fantaziju. Međutim, ako si joj samo zabava u prolazu, u stanju je da samo leži i ne radi ništa, dok je sav posao prepušten tebi.

Mesečni horoskop za april: Bikovima dolazi ljubav preko posla, Devicama se vraća bivši!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs