Astrologija otkriva

Mesečni horoskop za Ribe: Ishitreno ćete uploviti u avanturu!

Pod uticajem punog meseca iz vašeg polja strasti april će početi veoma uzburkano

Lifestyle
Autor:
Mesečni horoskop za Ribe: Ishitreno ćete uploviti u avanturu!
Foto: Shutterstock

POSAO I FINANSIJE

Ribama će pod uticajem Venere i Urana iz polja finansija i zarade april u finansijskom smislu početi veoma dobro. Pun mesec vam može doneti između 1. i 3. aprila i neke rizične troškove, pa izbegnite pozajmljivanje novca drugima. Imaćete dobru zaradu. Većini vas moguće su i povišice sredinom meseca, posebno ako se bavite poslovima u vezi sa sportom, zabavom ili novim tehnologijama.

Obratite pažnju na nepotrebne troškove i ishitrene reakcije pod uticajem retrogradnog Merkura koji će do 15. aprila mnogim Ribama zadavati muke kada su u pitanju neke odluke. Biće veoma plodonosno, posebno onima koji se bave trgovinom ili su timski igrači.

foto: Shutterstock

LjUBAV

Pod uticajem punog meseca iz vašeg polja strasti april će početi veoma uzburkano. Moguće da ćete ishitreno uploviti u avanturu sa Škorpijom, Bikom ili Devicom. Zauzetim Ribama ova energija može doneti sumnju u partnera, ali i ljubomoru sa njegove strane. Između 7. i 16. aprila vrlo je moguće da ćete ući u mirniju emotivnu fazu kada će vam biti bitna sigurnost, pa je ovo idealan period za sve duge i stabilne veze ili brakove.

Slobodnim Ribama iz neke veze koja im deluje kao avantura mogla bi da preraste u nešto ozbiljnije u periodu od 4. do 21. aprila. Venera menja znak i nakon 24. aprila prelazi u vaše polje posla, pa mnogim Ribama donosi ljubav sa osobom preko posla u znaku Ribe ili Strelca.

(Aleksandra Grujić, mycupoftea.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs