Astrologija otkriva

Mesečni horoskop za Vodoliju: Krajem aprila moguće su prevare!

Iako više volite spontanost, energija tokom aprila zahteva disciplinu i planiranje

Lifestyle
Autor:
Mesečni horoskop za Vodoliju: Krajem aprila moguće su prevare!
Foto: Shutterstock

POSAO I FINANSIJE

Većina Vodolija na poslovnom planu već početkom meseca biće fokusirane na inostranstvo ili saradnju sa strancima, a moguć je poslovni put. Aspekti Venere iz astrološkog polja svakodnevice i doma učiniće da se uglavnom fokusirate od 5. aprila na poslove u vezi sa kućom, ali i da neke poslove obavljate od kuće.

Vrlo je moguće da će većina Vodolija u periodu od 7. do 20. aprila doneti veoma važnu poslovnu odluku, pa čak i prekinuti neke saradnje koje vam više ne odgovaraju. Vi, pre svega, cenite slobodu pa ćete iskoristiti ovaj period da otpočnete sopstveni biznis ili radite poslove koji ne zahtevaju puno radno vreme.

foto: Shutterstock

LjUBAV

Pod uticajem Urana na početku aprila bićete prilično željni slobode i promena. Mnogima od vas pod neobičnim okolnostima, može se desiti ljubav sa Blizancem, Strelcem ili Vagom.

Vrlo je moguće da ćete se dvoumiti između više osoba, ali će vas energije zemljane Venere iz realnog Bika od 7. do 18. aprila naterati da racionalnije odlučujete u ljubavi. Imaćete više potrebe da boravite u poznatom okruženju, okrenućete se kući i porodici, a ova energija posebno će prijati Vodolijama u vezi ili braku. Iskoristite ovu pozitivnu energiju da detaljno isplanirate narednih nekoliko koraka u emotivnom odnosu. Iako više volite spontanost ova energija zahteva disciplinu i planiranje.

Nakon 23. aprila Venera prelazi u vaše polje ljubavi i znak Bliznaca, pa su moguće i prevare ili neka dvoumljenja.

(Aleksandra Grujić, mycupoftea.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs