Astrologija otkriva

Mesečni horoskop za Strelca: Veoma dobra finansijska situacija!

Moguće da će vam se desiti novo poslovno poznanstvo i saradnja sa ženskim osobama u znaku Device, Vage ili Bika, ali i veoma dobra zarada

Lifestyle
Autor:
Foto: Shutterstock

POSAO I FINANSIJE

 

Početkom aprila, tačnije oko 1. i 2. aprila, pun mesec iz vašeg astrološkog polja timskog rada može Strelčevima doneti nove poslovne projekte, ali i proširenje posla. Kad su posao i finansije u putanju, većinu Strelčeva očekuje veoma plodonosan mesec pod uticajem Venere iz vašeg astrološkog polja posla.

 

Moguće da će vam se desiti novo poslovno poznanstvo i saradnja sa ženskim osobama u znaku Device, Vage ili Bika, ali i veoma dobra zarada. Ipak, zbog Merkura koji je retrogradan, a tranzitira vašim astrološkim poljem kreativnosti i zabave, bilo bi dobro da Strelčevi koji se bave ovakvom vrstom posla obrate pažnju u komunikaciji i dogovorima sa klijentima.

 

Krajem meseca Venera prelazi u znak Blizanaca, pa je moguće i dvoumljenje između dva posla ili uvećanje obima posla.

foto: Shutterstock

LjUBAV

 

Strelčevi su jedni od retkih kojima je energija marta meseca prijala! Venera i Uran iz polja ljubavi i zabave doneli su vam želju za slobodom! Mogli ste se dobro zabaviti, ali i steći neka nova poznanstva sa Vodolijom, Blizancem ili Lavom iz kojih su se možda rodile i neke ljubavne avanture.

 

Lepi aspekti Venere, Plutona i Marsa, u periodu od 7. do 21. aprila, većini Strelčeva doneće stabilnost na polju emocija, braka i ljubavi. Slobodnim Strelčevima ova energija može doneti ljubav preko posla, jer će upravo Venera, planeta ljubavi, tranzitirati njihovim astrološkim poljem obaveza i posla, pa možete doživeti ljubav sa kolegom u znaku Jarca, Vodolije ili Škorpije.

Krajem meseca ulazak Venere u znak Blizanaca, nakon 25. aprila mnogim Strelčevima može doneti dvoumljenja između dve osobe. Poslušajte svoju intuiciju.

 

(Aleksandra Grujić, mycupoftea.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs