Astrologija otkriva

Mesečni horoskop za Devicu: Zanimljiv flert sa kolegom!

Krajem meseca, posle 26. aprila, slobodne Device upustiće se u zanimljiv flert sa kolegom ili osobom koju poznaju preko posla

Lifestyle
Autor:
Mesečni horoskop za Devicu: Zanimljiv flert sa kolegom!
Foto: Shutterstock

POSAO I FINANSIJE

Većina Devica, pod uticajem napetih aspekata Venere i Urana u periodu od kraja marta, imaće pojačane i impulsivne troškove ili neke novčane gubitke. Ipak, ulaskom u april mogu da odahnu, jer će za njih ovaj mesec biti mnogo povoljniji – barem što se tiče finansijske situacije.

Pod uticajem vladara vašeg znaka, retrogradnog Merkura, moguća je i nervoza, ali i nesuglasice sa kolegama, posebno onima u znaku Škorpije ili Vodolije. Obratite pažnju da ne donosite ishitrene odluke u vezi sa poslom do 8. aprila.

U periodu od 8. do 17. aprila za vas dolazi veoma povoljan finansijski, ali i poslovni period, kada će se svim Devicama koje se bavi kreativnim poslom pružiti velika poslovna prilika koju bi svakako trebalo da iskoriste, jer se ona dešava jednom u deset meseci. Na polju finansija ove planetarne pozicije uticaće tako da će novac uglavnom dolaziti iz inostranstva ili kroz saradnju sa strancima. Moguć je i poslovni put.

Nakon 24. aprila Venera prelazi u vaše astrološko polje karijere, kada ćete se uzdići i shvatiti koliko možete. Imaćete više sigurnosti u svoje poslovne ciljeve i izboriti se za svoju bolju poslovnu poziciju. Odnosi sa nadređenima i kolegama će se popraviti.

Godišnji horoskop za novac i posao: Device, ne dozvolite da vam emocije vladaju finansijama!

foto: Shutterstock

LjUBAV

Device pomalo rastrzane dočekuju april pod uticajem Venere i Urana. Može se desiti da se ishitreno odlučite na raskid ili razdvajanje od partnera. To se može pokazati kao dobro, jer ćete neke probleme izanalizirati u svom stilu i doneti pravu odluku. Prvog aprila Venera ulazi u znak Bika i kada prođe konjukciju sa Uranom nakon 5. aprila praviće odlične aspekte sa Marsom, iz vašeg astrološkog polja ljubavi, kao i sa Plutonom, koji će obrazovati trigon sve do 20. aprila i doneti Devicama priliku da vezu ili brak uzdignu na viši nivo, prošire porodicu, ali i da stabilizuju svoj emotivni život. Jednu Ribu, Raka ili Jarca obradovaće vaša odlučnost.

Krajem meseca, posle 26. aprila, slobodne Device upustiće se u zanimljiv flert sa kolegom ili osobom koju poznaju preko posla.

(Aleksandra Grujić, mycupoftea.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs