Astrologija otkriva

Mesečni horoskop za Jarca: Doživećete finansijski procvat!

Na vašu inicijativu može početi veoma važan poslovni projekat

Lifestyle
Autor:
Mesečni horoskop za Jarca: Doživećete finansijski procvat!
Foto: Shutterstock

POSAO I FINANSIJE

Većina Jarčeva, april mesec dočekuje veoma zauzeta pod uticajem punog meseca iz njihovog polja karijere. Ovaj pun mesec može doneti i napredovanje, ali i neku vrstu povišice i veoma pozitivnog dogovora sa nadređenim ukoliko ih imate.

Venera će nakon 5. aprila ući u vaše astrološko polje kreativnosti i zabave i može vam doneti porast ideja, ali i proširenje posla, posebno Jarčevima koji se bave poslovima vezanim za zabavu. U odličnim aspektima sa Marsom i Plutonom, u periodu od 7. do 19. aprila, Venera vam može doneti i veoma značajne trenutke za vašu karijeru. Na vašu inicijativu može početi veoma važan poslovni projekat. Doživećete finansijski procvat.

Poslovi vezani za nekretnine, ali i rešavanje pitanja stanovanja takođe mogu okupirati Jarčeve u aprilu.

foto: Shutterstock

LjUBAV

Jarčevi će početkom aprila imati želju da se povuku, pa su mogući tajni susreti, ali i vraćanje u emotivnu prošlost. Ipak, svim Jarčevima tokom aprila tranzit Venere kroz njihovo polje ljubavi doneće mnogo dobrih povoljnih momenata za realizaciju svega onog što su ikada zamislili u vezi sa Rakom, Devicom ili Ribama.

U periodu od 5. do 19. aprila većina Jarčeva imaće priliku da ozvaniče svoje veze, ali i da upoznaju svoju sudbinsku ljubav. Odluke koje budu doneli u ovom periodu mogu uticati značajno na ostatak godine i odrediti tok vaše sudbine, zato pazite šta radite. Ukoliko Škorpija ili Rak zahtevaju od vas više nego što mislite da možete da im pružite, ne zavlačite ih, već otvorite jasne karte.

Krajem meseca slobodni Jarčevi mogu upoznati nekog zanimljivog u blizini kuće.

(Aleksandra Grujić, mycupoftea.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs