Stručnjaci upozoravaju

Imate ogledalo u spavaćoj sobi: Stavili ste sebi omču oko vrata, evo zašto!

Ključ je u tome što ovakva pozicija ogledala podstiče stvaranje aktivnosti, a u spavaćoj sobi je potrebna suprotna energija - mir i tišina
Zanimljivosti 08.08.2016. - 19:24h Autor: Stil
Foto: Thinkstock

Iako vam deluje sasvim logično da imate ogledalo u spavaćoj sobi jer vam treba dok se oblačite i šminkate, to zapravo i nije tako sjajna ideja.

 

Naime, prema drevnoj kineskoj Feng šui veštini, to nikako nije dobro, pogotovo ako je ogledalo okrenuto prema krevetu ili stoji iznad njega i u njemu se krevet "ogleda".

 

Stručnjaci iz ove oblasti upozoravaju da je ogledalo na ovim mestima često krivac za loš san, ali i probleme u braku.

 

Ključ je u tome što ovakva pozicija ogledala podstiče stvaranje aktivnosti, a u spavaćoj sobi je potrebna suprotna energija - mir i tišina.

 

Uradite ovih 5 stvari u kući, i brzo ćete se obogatiti: Drevna kineska metoda!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

 

Feng šui stručnjaci objašnjavaju da zahvaljujući ovim pozicijama, ogledala "pozivaju treću stranu u vaš odnos" i podstiču partnere na preljubu.

 

Jedina prihvatljiva pozicija za ogledalo u spavaćoj sobi jeste ogledalo postavljeno sa unutrašnje strane ormara, koje ćete zatvoriti zajedno sa vratima. Na taj način vam služi kao i kada je postavljeno sa spoljašnje strane, ali neće odražavati krevet.

 

Ukoliko vam je soba baš velika, pa ogledalo može da stoji na zidu ili ormaru tako da ne obuhvata krevet u svom odrazu, u tom slučaju ne morate da ga ugrađujete u ormar, savetuju stručnjaci na portalu LoveToKnow.

 

Sa ovom biljkom nećete pogrešiti: Moćan lek u saksiji, obavezan u svakom domu! (FOTO)

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs