ORGIJE NAJLUĐEG DIKTATORA UKLJUČUJU DEVOJČICE OD 13 GODINA: Ženu JEDVA pušta u javnost, a ono što je uradio je STRAŠNO

Kim Džong Un krije svoju ženu kao zmija noge. No, ko je ona zapravo?

Zanimljivosti
Autor:
ORGIJE NAJLUĐEG DIKTATORA UKLJUČUJU DEVOJČICE OD 13 GODINA: Ženu JEDVA pušta u javnost, a ono što je uradio je STRAŠNO
Foto: Profimedia

Supruga kontroverznog diktatora Kima Džong Una, Ri Sol-ju je poslednji put viđena u javnosti 25. januara 2020. godine, kada je pratila svog supruga u Samdžijon teatar na predstavu povodom Lunarne Nove godine. Na slikama koje su objavili državni mediji, vidi se kako aplaudira između severnokorejskog lidera i njegove tetke Kim Kjong-hui i okružena lojalnim članovima Radničke partije.

Analitičari vide Ri kao simbol promene unutar severnog rukovodstva – sveže ženstveno lice koje bi moglo da ublaži imidž komunističkog režima u zemlji i inostranstvu. U prvim godinama braka, činilo se da je imala željeni efekat.

O Kimovoj supruzi nema mnogo podataka. Veruje se da je rođena negde između 1985. i 1989. godine i da je studirala na univerzitetu u inostranstvu – retka čast za Severnokorejce.

Kim Džong Un
foto: Profimedia

Ri i ​​Kim su se navodno venčali na brzinu 2009. godine, nakon što je otac Kim Džong Una, Kim Džong Il, doživeo moždani udar i porodica je pokušala da proširi svoju krvnu lozu. Kim Džong-il je umro u decembru 2011, kada je Ri već rodila sina. Izveštaji sugerišu da je od tada imala još dvoje dece, iako to nikada nije potvrđeno.

U prvim godinama Kimove vladavine, njegova žena je često primećena pored njega na domaćim događajima. U julu 2012. državni mediji su potvrdili da je ona njegova supruga. Prema izveštajima južnokorejskih medija, njeno stilizovano odevanje, frizure i torbice kopiralo je visoko društvo Pjongjanga i poželeli obični ljudi koji nisu imali nade da će ikada moći da priušte takav luksuz.

Kada je Ri pratila svog muža u državnu posetu Kini u martu 2018. godine, to je uzeto kao dodatni dokaz da se ona priprema kao severna verzija "prve dame". Prisustvovala je međukorejskom samitu u aprilu 2018, gde se susrela sa svojim južnokorejskim kolegom, a sledeće godine Ri je bila domaćin državne posete kineskog predsednika Si Đinpinga i njegove supruge. Od tada je nestala iz vida.

Skandalozni život Kim Džong Una

Kim Džong Un
foto: Profimedia

Život Kim Džong-una prate neverovatne situacije, kao i pikanterije. Uvrnute stvari kao što je zabrana sahrana i venčanja u Severnoj Koreji, ubistvo sopstvenog brata, i ko zna još koliki broj članova porodice, kao i uređenje države bez elementarnih ljudiskih prava, gde je sve podređeno njemu, obeležile su njegov život i karijeru.

Navodno, u Severnoj Koreji postoji tzv. Peta divizija, harem od oko 2.000 žena, koje imaju zadatak da zabavljaju partijske funkcionere, te da spavaju sa njima nakon zabave.

Takva praksa postoji još od Kim-Il-Sunga, koji je svoju ulogu ,,oca nacije" shvatio vrlo doslovno. Navodno je i sam Kim-Il Sung koristio usluge plesačica-prostitutki i začeo s njima veliki broj vanbračne dece, a nastavio ju je Kim Džong-un.

Kim Džong Un
foto: STR / AFP / Profimedia

Da stvar bude još bizarnija, orgije se navodno organizuju i s devojčicama devicama od kojih su neke stare tek 13 godina. Vojnici dolaze u škole po devojke, te im prete da ne smeju ništa ispričati porodici, jer će ih ubiti.

1 / 13 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs