Astrologija otkriva

Mesečni horoskop za Škorpiju: Dobijate zanimljivu poslovnu ponudu, prihvatite je!

Venera će ulaskom u vaše polje posla doneti novu energiju, novu saradnju, ali i velike poslovne prilike, kao i poboljšanje finansijske situacije

Lifestyle
Autor:
Mesečni horoskop za Škorpiju: Dobijate zanimljivu poslovnu ponudu, prihvatite je!
Foto: Shutterstock

POSAO I FINANSIJE

Za većinu Škorpija napet period po pitanju posla trajaće do 7. aprila kada će uticaj Venere i Urana u njihovom astrološkom polju posla donositi izazove i probleme sa finansijama, ali doneće i neku vrstu nelagode. Ipak, sredinom meseca stiže rešenje mnogih problema.

Nakon 15. aprila Merkur kreće konačno napred, pa će se komunikacija sa poslovnim saradnicima popraviti, a tada ćete moći da realizujete neki svoj poslovni plan koji duže vreme odlažete. Venera će ulaskom u vaše polje posla doneti novu energiju, novu saradnju, ali i velike poslovne prilike, kao i poboljšanje finansijske situacije.

Nakon 24. aprila moguće da ćete dobiti veoma zanimljivu poslovnu ponudu od Blizanaca koja će u prvi mah delovati veoma rizično, ali će vam se rizik isplati. Samo napred.

Stvoreni da zajedno ostare: 6 horoskopskih parova koji su sudbinski vezani!

foto: Shutterstock

LjUBAV

Početkom meseca većini Škorpija pun mesec iz znaka Vage i polja tajni i podsvesti donosi mogućnost platonske ili tajne veze sa osobom u znaku Raka, Škorpije ili Riba. Savetuje se da ništa novo ne počinjete do 7. aprila, kada će Venerini aspekti biti prilično napeti, pa vam mogu doneti stresne ljubavne situacije.

Škorpijama u vezi postoji mogućnost sudbinskih odluka, a u periodu od 4. do 21. aprila moguće da ćete učvrstiti neki odnos i rešiti nesuglasice iz prethodnih nedelja.

Slobodnim Škorpijama povoljni aspekti Venere iz njihovog polja braka i ljubavi doneće mogućnost obnove odnosa iz prošlosti, ali i mogućnost novog sudbinskog poznanstva sa Vagom ili Jarcem. Nakon 24. aprila, kada Venera pređe u znak Blizanaca i vaše astrološko polje strasti, postaćete pomalo nestalniji i lepršaviji što kod partnera može izazvati sumnju.

(Aleksandra Grujić, mycupoftea.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs