"LEŽEM U SEDAM UVEČE, USTAJEM U POLA PET UJUTRU" Muškarci dobijaju komplekse kad je vide, a od njenih mišića hvata jeza

Njene neobične rutine daju rezultat, ali malo ko bi uspeo da prati Ejmi koja je postala profesionlna bodibilderka.

Lifestyle
22:10h Autor:
"LEŽEM U SEDAM UVEČE, USTAJEM U POLA PET UJUTRU" Muškarci dobijaju komplekse kad je vide, a od njenih mišića hvata jeza
Bodibilderka otkrila kako izgleda njena dnevna rutina, Foto: Printscreen/instagram

Pre par godina Mark Volberg (51) objavio je na Instagramu da se budi oko 3:30 svakog jutra, a zatim vežba, pa tek onda doručkuje, a da na spavanje ide u 19:30.

Sličan primer sledi i Ejmi Đovani (29) iz Australije je devojka koja svojim izdefinisanim mišićima izaziva razne rekacije. Istetovirana bodibilderka prelepog tela, popularna je na društvenim mrežama, upravo zbog svog nesvakidašnjeg i zadivljujućeg izgleda.

A svoju popularnost iskoristila je na pravi način, te je odlučila da na svom Instagram nalogu deli savete za bodibilding.

Ova bodibilderka objasnila je da je u krevetu već u 19 časova jer se budi jako rano, a kako kaže, jako joj je bitno da spava duže od osam ili devet sati tokom noći. Dodala je da joj jutarnja buđenja nisu omiljena stvar, međutim zbog zdravlja ali i samog fizićkog izgleda primorana je da sebe menja.

- Ta rana jutarnja rutina... buđenje u 4.30 ujutro da odradim kardio vežbe pre posla za mene predstavlja veliki problem, Nisam ranoranilac, ali moram uspeti - rekla je ona i dodala:

- Spavanje mi je toliko važno i zavisno od toga u koje vreme moram ustati, pobrinem se da imam svojih osam do devet sati sna svake noći.

Pored svoje rutine svakodnevnog vežbanja i objavljivanja slika, ova 29-godišnjakinja je podelila svoje slike dok se priprema za nacionalno takmičenje u bodibildingu. Na slikama izgleda neverovatno vitko, a mišićava leđa i definisani listovi zadivili su mnoge, piše Srbija Danas.rs.

Mnogi korisnici TikToka koji prate ovu bodibilderku oduševili su se novim slikama.

"Sve što mogu reći je da izgledaš tako ludo”,” Jedva čekam videti slike s takmičenja, samo da vidim kako držiš tu medalju”, “Nastavi vežbati, jer dobro obavljaš svoj posao”, “Vi ste skulptura, izgledate neverojatno. To je rad koji većina ljudi neće razumeti”, “ Imaš najbolje mišiće koje sam ikada vidio na ženi i na većini muškaraca” komentarisali su njeni pratioci.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs