Tokom zimskog perioda kada se manje krećemo i više jedemo naš imunitet slabi i postaje manje otporan na spoljne faktore.
Sastojci:
- 1 čen belog luka
- 2 kašike meda
- 2 kašike sveže narendanog đumbira
- ½ kašike mlevene čili paprike
- ½ kašike cimeta
- 1 dl sveže ceđenog soka limuna
Foto: Shutterstock
Priprema:
- Iscedite limun i u njega dodajte sitno naseckani beli luk, đumbir, čili papričicu i cimet.
- Sve sastojke dobro promešajte i na kraju dodajte med kako biste dobili gustu smesu.
- Sve to prebacite u staklenu posudu s poklopcem i dobro zatvorite, te ostavite na sobnoj temperaturi oko tri sata.
- Nakon toga, sirup čuvajte u frižideru.
Savet:
Ojačajte imunitet na vreme i sprečite viruse i prehlade uz pomoć ovog prirodnog leka
Budi deo Stil zajednice.