U TOP FORMI!

KAJA NIKAD MRŠAVIJA: Priznala da je sklona gojenju, pa otkrila koji trik je od njenog tela napravio SAVRŠENSTVO (FOTO)

Pevačica nikada bolje nije izgledala, za nju su godine samo broj!

Fitnes & Nutricija
09:37h Autor:
KAJA NIKAD MRŠAVIJA: Priznala da je sklona gojenju, pa otkrila koji trik je od njenog tela napravio SAVRŠENSTVO (FOTO)
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Naime, Kaća Ostojić držala je posebnu dijetu, zahvaljujući kojo je skinula sav višak kilograma. Iako je pre nekoliko godina svoje telo u potpunisti transformislala, sada zaista nema nijednu manu! Zato i važi za jednu od najzgodnijih dama sa naše javne scene.

Kako žene posle raskida obično požele nešto da menjaju na sebi, šuška se da je Kaju upravu prekid veze sa Mateom Pavlovićem podstakao da se u potpunosti posveti svom izgledu.

Tome svedoče i brojne slika na njenom Instagram profilu, na kojima ističe svoje zategnuto, vitko i vrlo mišićavo telo. Očigledno su se isplatili svi naporni treninzi u teretani, ali i promenjen način ishrane. Sigurni smo da njene fotografije nikoga ne mogu ostaviti ranodušnim. Naprotiv, ispod njenih objava samo se nižu reči hvale na račun njenog fenomenalnog izgleda.

Kaja priznaje da je, zapravo, sklona gojenju i da joj nije lako da održava idealnu kilažu.

- Iako tako ne deluje, u životu sam mnogo puta varirala sa kilažom. Kada sam shvatila da ne mogu da uđem u svoju garderobu, rekla sam sebi da moram nešto da preduzmem. Vaga je pokazala da imam deset kilograma više nego sada. To je bila brojka od koje sam padala u nesvest - objašnjava Kaja.

I naglašava da uopšte nije potrebno da jede nezdravu hranu kako bi se ugojila.

- Ne moram stalno da jedem nezdravu hranu da bih došla do kilaže koja je za mene noćna mora. Dovoljno je da popijem dve-tri čaše vina, da jedem hleb uz svaki obrok ili pojedem nešto slatko i eto meni dodatnih kilograma. Čak ni redovni treninzi ne mogu da me spasu gojenja - iskrena je pevačica.

Zato je Kaja shvatila da mora da koriguje ishranu te se posvetila sebi i zdravom načinu života.

- Pozvala sam nutricionistu, jer mi treba neko da me usmeri i neko od koga imam strah i odgovornost da ne prekršim pravila. Dala mi je jelovnik po kom sam svaki dan kuvala. Izbacila sam meso, samo ponekad pojedem ćureće belo - kaže Kaja.

Jednu stvar više nikako ne radi!

Pevačica je pre svega apelovala da se svi koji žele da skinu kilograme obrate stručnjaku, kao i da izgladnjivanje nije način da smršate, a upravo tu greše mnogi.

- Dijete stvaraju jo-jo efekte i zdravstvene probleme. Posle raznih dijeta sam se brže gojila nego što sam mršavila - napominje Ostojićeva.

Naglašava da kada je zadovoljna sobom, kao sada, lepše joj je ujutru da ustane.

- Nisam otečena, jer prethodnog dana nisam jela ništa što će da mi zadržava tečnost, zbog čega ću izgledati kao strašilo. Jer ako uveče jedemo slano i začinjeno, neminovno je da se nadujemo - završava Kaja.

A jelovnik Kaje Ostojić izgleda ovako:

Doručak: pet kašika ovsenih pahuljica, pet badema, malo lana i čije, malo kruške, kivija, borovnica i suve šljive.

Užina: 2 pomorandže

Ručak: 300 g brancina i 200 g zelene salate

Večera: Potaž od povrća i salata.

Svakodnevni detoks: jedna pomorandža isceđena u litar vode, i jedan litar čaja od peteljki trešnje koje pijete u toku dana.

Neke od njenih najizazovnijih izdanja pogledajte u galeriji:

1 / 7 Foto: Dušan Petrović

Kajin trik da zavara glad

Pevalica je otkrila da joj je čaj od đumbira najbolji način da "prevari stomak".

- Kada imam krizu za hranom, skuvam čaj od đumbira. Otkloni mi nelagodnost u želucu i potrebu za hranom - rekla je ova zgodna dama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs