KORISNO

Očistiće pluća od nakupljenih toksina neverovatnom brzinom: Ove namirnice treba jesti svaki dan!

Ukoliko ove namirnice uvedete u ishranu, pluća će vam biti zahvalna

Nutricija
17:40h Autor:
Foto: Shutterstock

Ova hrana će vam pomoći da se oslobodite nagomilanih toksina u plućima. Kada su pluća čista, manja je šansa od oboljevanja od raka, kao i od raznih respiratornih infekcija.

 

Evo koje namirnice su najbolje: 

 

Kukuruz

 

Kukuruz šećerac sadrži beta-Kriptoksantin koji je jak antioksidant i štiti pluća od nastanka raka.

 

Brazilski orah

 

U sebi sadrže veću koncentraciju selena nego bilo koja druga namirnica, a kako i on važi za jedan od najjačih prirodnih antioksidanata, pa ne bi bilo na odmet da se oni što češće nađu na vašem stolu.

Beli i crni luk

 

Beli luk je neverovatan čistač pluća. Pored uloge čišćenja pluća, beli luk je takođe neverovatan proizvod za borbu protiv raka. I beli i crni luk mogu sprečiti mnoge bolesti, kao što su infekcije i rak pluća. Ono što je takođe zanimljivo u vezi belog luka i crnog luka je da oni sprečavaju širenje raka kod pacijenata sa dijagnozom raka pluća.

 

Đumbir

 

Đumbir će vam pomoći da sprečite toliko bolesti i pomoći će vam da se oslobodite toksina nagomilanih u plućima. Možete piti čaj od đumbira, koji će olakšati disanje, ili možete jednostavno dodati malo đumbira u jelo u obliku začina.

Narandža

 

Pomorandže takođe sadrže Kriptoksantin koji vam može pomoći da smanjite rak pluća.

 

Kopriva

 

Kopriva je veoma korisna za dezinfekciju pluća i borbu protiv raka. Čaj od koprive se tradicionalno koristi za ispiranje usta i grla i takođe može pomoći u borbi protiv raka pluća.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...