Obožavaju prirodu

4 tajne prelepih Ruskinja: Za dobar izgled nije dovoljna genetika, već ovakva nega! (RECEPT)

Ruskinje opravdano spadaju među najlepše žene na svetu, ali nije za sve zaslužna genetika, već određeni stil života i nega
Nega
10:42h Autor:
4 tajne prelepih Ruskinja: Za dobar izgled nije dovoljna genetika, već ovakva nega! (RECEPT)
Foto: Profimedia

Kada pomislimo na Ruskinju, prva asocijacija nam je prelepa žena. I nećemo pogrešiti ako kažemo da Ruskinje opravdano spadaju među najlepše žene na svetu, ali nije za sve zaslužna genetika, već određeni stil života i nega. Evo na šta mislimo.

1. Pešačenje

Ruskinje vole da budu aktivne, a posebno vole da pešače. Ali, to nije jedina aktivnost kojom se bave, jer vole i plivanje, vožnju biciklom i vežbanje u teretani. Čini se da vole da pešače i do različitih spa centara i prodavnica s kozmetikom, jer su poznate po tome što ih često posećuju.

6 minuta dnevno za čvrst stomak: Kućnim treningom do fenomenalnih rezultata! (VIDEO)

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on Oct 27, 2016 at 2:01pm PDT

2. Povrće i biljke

Ruskinje obožavaju povrće na tanjiru, a njihova ishrana je bogata povrćem, a gotovo svakodnevno na njihovom stolu je i supa od povrća, koja je tradicionalno jelo ruske kuhinje. Ali, Ruskinje se koriste i raznim biljkama u negovanju kože i kose, kao što su npr. hmelj, bokvica, kopriva, detelina i slično. Drugim rečima, Ruskinje su poznate po tome što su prigrlile darove prirode za besprekornu kožu i kosu punu volumena.

Zdrava i jaka kosa: Samo 3 sastojka za rezultate vidljive posle prvog tretmana! (RECEPT)

A post shared by Anna Аня (@annakournikova) on May 24, 2016 at 11:06pm PDT

3. Maska s jajima

Ruskinjama su među najdražim prirodnim maskama za kosu i lice one s jajima. Za lice: razbijte jedno jaje i odvojite bjelanjak. U njega dodajte kašiku mleka, dobro promešajte i nanesite masku na čisto lice. Ostavite 10-15 minuta, a zatim isperite lice hladnom vodom.

Za kosu: jednom žumancetu dodajte malo maslinovog ulja i meda i dobro promešajte. Masku držite jedan sat na kosi, a zatim isperite na uobičajeni način.

A post shared by Natasha Poly (@natashapoly) on Oct 2, 2016 at 3:55pm PDT

4. Lupkanje po licu

Kako bi njihova lica izgledala što zdravije, svežije i mlađe, Ruskinje se koriste raznim čudnim trikovima, a među njima je i lupkanje po licu kada nanose šminku. Ove žene poznate su i po svojim velikim očima, a obožavaju da ih naglase debljim slojem maskare.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs