Upropastio je neiskusan šminker

Otišla na profesionalno šminkanje pre venčanja: Zbog amatera izgledala kao klovn! (FOTO)

Sa sobom je u torbici imala samo maskaru i puder da popravi šminku tokom večeri, ali nakon ovog fijaska otišla je po vlažne maramice i skinula svu šminku s lica jer nije htela da izgleda kao klovn
Nega
13:10h Autor:
Otišla na profesionalno šminkanje pre venčanja: Zbog amatera izgledala kao klovn! (FOTO)
Foto: Facebook / Steph.oshea.3

Šminka može zaista da napravi čuda. Uverili smo se u to više puta kada profesionalci uzmu mejkap u svoje ruke, pa žena postane gotovo neprepoznatljiva. U dobrom smislu, naravno.

Upravo to očekivala je i 25-godišnja majka dvoje dece Stef O’Ši koja je osvojila vaučer za profesionalni mejkover. Odlučila je da ga iskoristi jedne subote pre odlaska na drugaričino venčanje.

Od običnih žena pravi filmske zvezde: Neverovatne transformacije mlade šminkerke (23)! (FOTO)

Želela je da ima glamurozni izgled sa smoki aj pogledom, ali ono što je nazvano profesionalnim šminkanjem bilo je daleko od toga, smatra ljutita Stef, koja nakon šminkanja od sat i po više nije imala vremena za popravke. Sa sobom je u torbici imala samo maskaru i puder da popravi šminku tokom večeri, ali nakon ovog fijaska otišla je po vlažne maramice i skinula svu šminku s lica jer nije htela da izgleda kao klovn.

Ispričala je da osoba koju je tražila nije bila tada u salonu, pa je za taj termin pristala na drugog šminkera. Tvrdi da je očigledno reč o mladom šminkeru bez dovoljno iskustva.

Verovala je, kaže, da radi dobro jer se niko drugi iz salona nije mešao u to šminkanje, a kada se pogledala u ogledalo, ostala je u šoku. Salon joj je ponudio novi termin za mejkover, ali Stef je to odbila.

Unakazila se, a misli da je lepa: Sada joj se svi smeju! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs