Neverovatno

63-godišnja manekenka ruši mitove o starenju: Tajna mladolikog izgleda leži u ovome!

Ona je zadovoljna svojim životom, a njeno telo raguje na njenu sreću tako što ostaje u odličnoj formi, tvrdi Jasmina Rosi manekenka koja je napnila 63 godine

Nega
11:53h Autor:
63-godišnja manekenka ruši mitove o starenju: Tajna mladolikog izgleda leži u ovome!
Foto: Shutterstock

Verovatno mnogi veruju da modeli mogu da budu samo mlade i atraktivne žene. Ali ovaj članak će srušiti sve mitove koje ste imali. 63-godišnji model Jasmina Rosi je prevazišla tu starosnu granicu na neverovatan način. Ona je u svet modelinga ušla sa 45 godina.

Danas je baka i još uvek ostvaruje ono o čemu mlađi modeli mogu da sanjaju.

Evo koje 4 velike promene u organizmu će se dogoditi ako preskočite doručak!

U čemu je tajna njenog uspeha?

Jasmina Rosi se razlikuje po zrelosti i oštrom umu. Njena lepota i lepo telo obaraju stereotipe o tome da žena može da bude atraktivna samo sa 20 godina.

Za mnoge je postala simbol zdravlja i vitalnosti.

Ona inspiriše sve one koji su ubeđeni da je vreme da ostvare njihov san odavno prošao. Jasmina kaže suprotno: nikada nije kasno.

A koja je tajna njene lepote?

Značajnu ulogu ima genetika, ali veoma je važno da se brinete o svom telu. Dakle, Rossi je veoma stroga u pogledu prerađene hrane, mikrotalasne pećnice i previše kalorijske hrane. NJena ishrana se bazira na zdravim i kuvanim namirnicama.

Ali recept za njenu lepotu ne leži isljučivo u pravilnoj ishrani. Sreća igra jednako važnu ulogu. Jasmina se trudi da izbegne stresne situacije.

Takođe, praktikuje jogu svakog dana 30-60 minuta. I tako već 30 godina za redom.

Sve ovo vodi ka ispunjem životu. Ona je srećna žena koja zna koliko je atraktivna.

Bez muke: Smanite procenat msti u organizmu, uz minimalne promene!

Rosi je jedna od najlepših žena na svetu, a tajna njene lepote ne leži u godinama, već u radosti života. Ona je zadovoljna svojim životom, a njeno telo u potpunosti odgovara na njen osećaj sreće.

Ovo je još jedan razlog za sreću. Smejte se često, uživajte, i shvatićete koliko je život divan i treba ga iskoristiti što bolje!

Doručkujte kao top modeli: Sa ovim namirnicama najzgodnije dame započinju dan!

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs