Samo 2 sastojka

1 kašičica ove smese iz tela izbacuje sve što je štetno: Grčki narodni lek oporavlja ćelije, sprečava depresiju i rak!

Stari Grci su ovaj narodni lek korisitili još pre 600 godina.

Medicina
08:43h Autor:
Foto: Shutterstock

Ova lekovita poslastica spominje se u Homerovoj Ilijadi.  Neverovatan ukus je ujedno i lekovit. Ova super moćna mešavina se sastoji od samo dva sastojka.

 

Kad pojedete kašiku ove smese u telo ćete uneti cink, gvožđe, vlakna, magnezijum, kalcijum, bakar i brojne vitamine, posebno one iz grupe B, a ovo su gotovo svi ključni sastojci neophodni telu.

 

Prema istraživanjima, ova kombinacija prirodnih sastojaka je efikasna u regulisanju masti u krvi, naročito LDL i HDL holesterola.

 

Pored toga što uklanja aritmiju, visok krvni pritisak, ova mešavina poboljšava cirkulaciju krvi i limfe, zbog čega se dobija dodatna energija nakon napornog rada.

 

Studija pokazuje da redovna upotreba ove mešavine može da reši probleme hroničnog umora, anksioznosti i depresije.

 

Naučna studija objavljena u stručnim časopisima tvrdi da ova mešavina smanjuje depresiju, aterosklerozu, multiplesklerozu i visok krvni pritisak.

 

Sadrži čak 182 elementa koji su korisni za zadravlje tela, a posebno ima visoku koncentraciju antioksidanata koji sprečavaju razvoj karcinoma i drugih teških bolesti.

 

Originalan recept:

 

300 grama tahinija

300 grama prirodnog meda

 

Priprema: Pomešajte tahini i med u posudu, a možete dodati i seckane orahe, bademe, pistaće ili lešnik. Smesu stavite u teglu i čuvajte u frižideru.

 

Svaki dan konzumirajte od 1 do 2 kafene kašike ove smese, a deca smeju da uzmu po 1 malu kašiku svako jutro.

 

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...