Obratite pažnju

Nikad gore nisam izgledala kad me je pozvao bivši: Rešila najveću žensku muku za 5 minuta!

Beograđanka Ivana otkriva kako da se ulepšate za samo pet minuta i zavedete svog dragog
Nega
04:06h Autor:
Nikad gore nisam izgledala kad me je pozvao bivši: Rešila najveću žensku muku za 5 minuta!
Foto: Thinkstock

Žene su poznate po tome da vole da se sređuju i većini je za taj ritual nekad potrebno dosta vremena. Međutim, nekad dođe period kad poželimo da se potpuno opustimo i odmorimo od ulepšavanja. Za lepotu nam zapravo i ne treba mnogo: čista kosa, negovano lice i diskretna sminka su sasvim dovoljni da izgledate lepo. Ipak mnoge dame s vremena na vreme vole da sebi daju malo oduška i provedu nekoliko dana u pidžami, bez trunke šminke, bez pranja kose, farbanja…

Ali, kao za baksuz, uglavnom baš tada nešto iskrsne i potrebno nam je da za svega nekoliko minuta izgledamo kao filmske dive.

Upravo u ovakvoj situaciji se našla i Beograđanka Ivana, koja je taman odustala od pomirenja sa bivšim, kada ju je ON pozvao da se vide!

"Prvo što mi je palo na pamet bilo je - Sjajno! Sad sam našla da se opuštam! Kada bi me video ovakvu, na vratima bi mi odmah rekao - doviđenja! A možda me ne bi ni prepoznao! Poslednji put kad smo se videli izgledala sam kao devojka njegovih snova! Smiri se, sredi se i sve će biti super - bodrila sam sebe. Tri minuta kasnije shvatila sam koliko sam u stvari sjajna u pripremanju na brzaka! Umivanje i pranje zuba, malo pudera i rumenila, maskara u tri poteza i eto me - blistam! Taman kada sam pomislila da je to to, šokirao me je prizor iz ogledala - koliki izrastak!!! Moja divna crna kosa ima ogroman izrastak pun sedih. Mahnito sam počela da preturam po kupatilu tražeći bilo šta što bi moglo da mi pomogne.

Evo trenutka da isprobam i onaj L'Oreal sprej koji mi je sestra, poznatija kao kozmetički manijak, donela pre nekoliko dana. Magic Retouch? Nadam se da naziv opravdava svrhu, jer je magija jedino što bi mi sad pomoglo.

Trenutak istine. Uzimam sprej u ruke, prskam ga na sedi izrastak u nadi da će ga makar malo kamuflirati, kad ono - gle iznenađenja! Boja korena se stopila sa ostatkom kose i sede su nestale! I sve to samo za nekoliko sekundi ! Iznenađena poljubila sam ovu magiju u boci i izletela naoružana samopouzdanjem. Ako sam uspela da ponovo ličim na sebe i transformišem se iz strašila u lepu i negovanu ženu, i to samo za 5 minuta, uspeću i da se pomirim sa njim! Tako je i bilo", otkrila je srećno zaljubljena Ivana.

L'Oreal Magic Retouch je sprej koji privremeno prikriva sedi izrastak. Idealan je u trenucima kada vam je potrebno da na brzinu kamuflirate izrastak ili želite da odložite farbanje. Njegova najveća prednost je to što se veoma brzo i lako nanosi na kosu, a vrlo je efektan. Da biste prikrili izrastak, potrebno vam je svega tri sekunde da naprskate sprej na koren.

Bogati pigmenti pružaju savršenu pokrivenost, a zahvaljujući laganoj formuli bez amonijaka, ne oštećuje kosu niti iritira vašu kožu glave. L'Oreal Magic Retouch sprej dostupan je u 5 nijansi: crna, tamno smeđa, smeđa, tamno plava i svetlo plava, a njegovo dejstvo traje sve dok ne operete kosu. Ovaj sprej je prava pomoć koju možete imati uvek sa sobom i u bilo kojoj neočekivanoj situaciji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs